Kapitein Anna is een à la carte restaurant zowel als een restaurant voor grotere groepen en kenmerkt zich door herkenbare gerechten.

De stijl van de keuken is Frans met Noorse, Nederlandse en mediterrane invloeden. Bij diners voor groepen kunnen deze volledig naar wens worden samengesteld. De inhoud van de kaart wordt vaak gewisseld. U kunt ons à la carte menu bekijken. We openen ons à la carte restaurant in september 2020 en de keuken zal geopend zijn van 18:00 tot 21:30 op donderdag t/m zondag.

Zoals tegenwoordig bij alle goede restaurants komen de ingrediënten zoveel mogelijk uit de naaste omgeving en van biologische oorsprong.

Restaurant Kapitein Anna onderscheidt zich door "ouderwets" vakmanschap, zowel in de keuken als in de bediening. Uiteraard zijn de smaken en kooktechnieken hedendaags, de kennis van waren, kruiden en de combinaties hiervan zijn degelijk.


À la carte dineren


volgens de RIVM voorschriften (Covid-19)

Sinds september 2020 is de Kapitein Anna ook open als à la carte restaurant en kenmerkt zich door herkenbare gerechten.. Lees meer

Door de indeling van de Kapitein Anna is het mogelijk om de op veilige wijze tafels voor kleine groepen te maken. Daarenboven hebben we speciale schermen laten maken die we rond en op de tafels kunnen plaatsen om uw groep of huishouden van de anderen af te kunnen scheiden. Onze capaciteit is maximaal 100 personen beneden en 40 personen boven, dus 1,5 m. afstand houden is eenvoudig. U bent ook welkom voor een kopje koffie met bezichtiging.

Private dining


Van feesten tot intieme bijeenkomsten

In ons catering overzicht vind u een groot aantal keuzes voor lunches, diners en buffetten. We maken graag een voorstel voor u gebaseerd op uw persoonlijke wensen.  U bent ook welkom voor een kopje koffie met bezichtiging.

De Kapitein Anna is eenvoudig bereikbaar per openbaar vervoer. Er is ook voldoende (betaalde) parkeergelegenheid en zelfs met uw eigen schip kunt u dichtbij de NDSM-pier aanmeren.

A la carte restaurant Kapitein Anna in Amsterdam Noord gastronomisch eten