Wij kennen de schepen
Wij kennen de bemanningen


Wij kennen de wallokaties
Wij kennen de mogelijkheden ...Wij weten hoe ...


... een perfect congres tot 500 personen te organiseren.

Volledig verzorgde congressen: met 1 of meer schepen ergens langs de Schelde, in Zeeland of langs het IJsselmeer of de Waddenzee.

Nieuwjaarsreceptie, kerstborrel, personeelsfeest, relatiemarketing, bedrijfsevenement, presentatie, jubileum, hotelovernachtingen.

De grootste en meest imposante schepen van Nederland liggen vanaf november tot maart afgemeerd in verschillende havens in Nederland. U kunt deze accommodaties het hele jaar inzetten voor o.a. conferenties, recepties, presentaties, bedrijfsfeesten, cursussen of overnachtingen in maritieme sfeer.

Zakendoen in maritiem winterse sfeer

Deze maritieme sfeer geeft u de gelegenheid om de dagelijkse beslommeringen los te laten, zodat u zich kunt concentreren op wat die dag belangrijk is. Tussen de formaliteiten door, of erna, kunt u een frisse neus halen aan dek, ontspannen in de stad,een wandelingetje maken, of het avondleven induiken. Ieder schip en iedere haven heeft zijn eigen mogelijkheden.

Betreft het een meerdaagse bijeenkomst, of wilt u na het diner niet meer naar huis rijden, dan bieden de kamers aan boord alle comfort voor een aangename overnachting. De scheepsbar blijft voor u open, en het schip blijft exclusief voor u zelf.

Natuurlijk mag het u op culinair gebied ook niet ontbreken. De witte brigade zorgt ervoor dat u op de momenten van rust en ontspanning kunt genieten van culinaire hoogstandjes. De kombuis van toen is nu een haute cuisine waar de heerlijkste gerechten worden bereid.Van gezellige koffietafels tot gulle Captains Diners en van exquise borrelhapjes tot uitgebreide buffetten. Alles bereidt door gediplomeerde koks en geserveerd door een vakkundig team.