Goed en lekker eten
Volledig verzorgd


Heerlijk ontspannend
Bijzondere ambianceVaarcruise weekend arrangement


(genieten, plezier & ontspanning)

Het weekend arrangement omvat het genieten van het ontspannend varen, het bezoeken van oude havensteden met een gouden historie, het bezoeken van interessante musea en andere highlights. Een tocht waarop u zich kunt ontspannen, maar waarbij u zich zeker niet zult vervelen.

Goed en lekker eten hoort hierbij. De enthousiaste bemanning staat van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat voor u klaar, enzorgen voor culinaire hoogstandjes. Niet alleen tijdens het ontbijt, de lunch en het diner, maar men zorgt ook voor bijzondere versnaperingen tussendoor. De informele sfeer, de ruimte van het water, de uitstekende service en de bijzondere ambiance van dit historische schip zorgen voor een onvergetelijk weekend.


Programma

In overleg

Kosten

Op aanvraag.

In de prijs zijn alle kosten voor het schip, begeleiding, uitgebreide catering, koffie/thee, frisdranken en entrees inbegrepen. Accommodatie op basis van een tweepersoons kamer. De prijs is gebaseerd op een groepsgrootte van 18 tot 22 gasten. Bij meer dan 22 gasten wordt een tweede schip ingezet voor de overnachtingen.