Meerdaagse tocht
met overnachting


Trouwerij
Feest
CruiseEen charter aan boord van "Kapitein Anna" is genieten. Genieten van het varen met een historische raderboot, de ruimte en rust van het water, het heerlijke eten, de oude steden, de musea en de activiteiten welke we op de wal organiseren.

Meerdaagse cruises

Naast de cruise voor individuelen en dagtochten is de “Kapitein Anna” ook uitstekend geschikt voor langere reizen, bijvoorbeeld langs de prachtige plaatsen die langs het IJsselmeer liggen, of naar de Waddeneilanden. Volgens een vaste route, of een zwerftocht zoals de wind waait, alles is mogelijk.

Toen de “Kapitein Anna” nog “Kapitein Kok” heette was dit niet mogelijk, maar nu zijn er aan boord luxe hotelkamers met totaal 22 comfortabele bedden, zodat de gasten aan boord kunnen overnachten.

 

De “Kapitein Anna” is een luxe verblijfslocatie in maritieme sfeer. Met het “Welkom aan boord” van de kapitein ervaart u de warme, gezellige en gastvrije sfeer. Uw bagage wordt naar uw hut gebracht en na het introductiepraatje voelt u zich meteen vrij van de allerdaagse sleur.

Full service

De hofmeester met zijn assistenten staan voor u klaar van het ontbijt tot de laatste middernacht snack. Alle maaltijden aan boord worden bereidt met verse ingedienten en samengesteld in overleg en naar uw wensen. Het zal u aan boord aan niets ontbreken!

Ontspannend varen

Het raderschip, bouwjaar 1911, wordt voortgestuwd door twee enorme schepraderen die door het water ploegen. Dat waterspektakel is tijdens het varen binnen vanuit de salon te aanschouwen. Buiten is genoeg plaats om van de oevers en het water te genieten.

Zeilcharter

Als u toch liever zeilt op een zeilschip, dan kunnen we u dezelfde beleving geven. U bent bij ons ook aan het goede adres voor een meerdaagse zeilreis. Informeer even naar de contacten die we hebben met onze zeilcollega’s. Dan kunnen we u adviseren welk schip het beste aan uw wensen voldoet!