Nieuw sinds de verbouwing is dat de "Kapitein Anna" ook uitstekend geschikt is voor hotelovernachtingen tijdens beurzen, bruiloften of congressen. Het hele jaar door kan ze gehuurd worden als hotel, overal in Nederland, voor zover bereikbaar over het water. De mooiste hotelkamers op het water in elke door u gewenste haven. De schitterende kamers, stijlvolle lounges en de ambiance van een historisch schip geven een bijzondere beleving voor overnachtingen en ontvangsten.

De vaste ligplaats is de NDSM-pier in Amsterdam Noord, waar hotelkamers beschikbaar zijn voor overnachting als de "Kapitein Anna" niet verhuurd is aan een groep. Bel ons (aan boord): (0680 187 074) voor beschikbaarheid en prijzen.

Overnachten op een schip


De mooiste hotelkamers op het water

Privé hotel

Het schip is ook in zijn geheel te huur. Informeer voor de prijzen. U heeft het schip helemaal tot uw beschikking!

Na een drukke dag komt u aan boord van de Kapitein Anna tot rust met een smakelijke maaltijd of een drankje aan de bar. U kunt ’s avonds ook uw relaties uitnodigen voor een informele bespreking of met uw medewerkers onderling de werkzaamheden van de dag evalueren.

Bar-op-het-panoramadek-van-de-Kapitein-Anna-cDJD-7230
Naamloos_HDR6

Luxueuze ambiance

Met de scheepvaart uit begin 20e eeuw als decor voor ontmoetingen in een luxe ambiance zorgen uw hofmeester en zijn assistenten dat het u aan niets ontbreekt, zodat u zich onbekommerd kunt ontspannen of vergaderen.

Ook hier heeft kunt weer de exclusieve beschikking over de locatie hebben. Door het inzetten van meerdere naast elkaar gelegen schepen bestaat de mogelijkheid voor de ontvangst van grotere groepen.

12 Kamers met eigen badkamer

Benedendeks beschikt de “Kapitein Anna” over 12 slaapkamers met comfortabele bedden. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Er zijn 2 1-persoonshutten en de overige hutten hebben 2 bedden. De hutten zijn geheel in stijl van begin vorige eeuw.

Look at or book one of our rooms