Amsterdam
Dordrecht
Harlingen

Den Helder
VlissingenDe Kapitein Anna tijdens Sail in Amsterdam (2025)


Een van de nautische evenementen waar Kapitein Anna aan deelneemt (geannuleerd in 2020)


In 2020 zou Sail Amsterdam weer plaats vinden. Helaas is door de Corona crisis het evenement gecancelled. Gelukkig wordt in 2025 Sail weer een weergaloos spektakel. Zowel op de kades als op het water is het bij het decor van de grootste windjammers weer een drukte van belang. Dus nog even geduld!

Vijf dagen lang komen de bezoekers genieten van een ongekend schouwspel van masten, muziek, sfeer en cultuur in een ambiance, die voor iedereen wat te bieden heeft. Dit evenement blijft het grootse en mooiste relatie evenement van Nederland! Op de Kapitein Anna kunt u alles van Sail Amsterdam vanaf het water meemaken.

Met onze arrangementen maken we weer onze ambitie van het mooiste schip met de beste service waar.

ErVAAR Dordt in Stoom mei 2018
sail_amsterdam_arrangement

De intocht is het grote spektakel van duizenden boten en bootjes op het water. Tijdens de middagtocht heeft u het beste zicht op de schepen en de activiteiten op de wal. De uittocht is het minst druk. Dit biedt de mogelijkheid om vlak naast een groot aantal windjammers op te varen. Dit is een geweldige ervaring!

Onze Sail Amsterdam arrangementen zijn alleen boeken voor grote groepen van minimaal 150 gasten. Vanwege de grootte van Kapitein Anna is invaart in de IJhaven voorbij de Jan Schaeferbrug niet toegestaan. De genoemde prijzen zijn excl. BTW. Al onze arrangementen zijn geheel verzorgd. Een enthousiast team van koks en vriendelijke serveersters verwent u met heerlijk eten en drinken. Ook voor deze versie van Sail Amsterdam stelt onze chef weer heerlijke menu’s voor u samen.