leuk is effectiever

Heerlijk ontspannend


Inspirerend vergaderen op een schip


(leuk is effectiever!)

Voor een intensieve en succesvolle vergadering is een inspirerende omgeving een absolute vereiste. De Kapitein Anna biedt u die omgeving. Op basis van uw wensen wordt een vaar- en vergader programma gemaakt, waarbij het niet erg is als uw vergadering uitloopt. De bemanning vaart het schip, of licht het anker, zodat u ongestoord en in alle rust kunt vergaderen. Tussen de vergaderingen door kunnen de deelnemers even hun hoofd vrijmaken, uitwaaien of rustig met een drankje in de hand hun standpunten overdenken. Is er meer tijd tussen de vergaderingen beschikbaar dan voeren wij graag een aantal van onze workshops op het gebied van teambuilding uit.


Super ontspannend, leuk en effectief.


Overdag en ’s avonds kan er aangelegd worden in een historische havenplaats voor een rondwandeling. Maar rustig overnachten op het midden van het water is ook mogelijk.

Goed en lekker eten hoort hierbij. De enthousiaste bemanning staat van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor u klaar, en zorgen voor culinaire hoogstandjes. Niet alleen tijdens het ontbijt, de lunch en het diner, maar men zorgt ook voor bijzondere versnaperingen tussendoor.

De informele sfeer, de ruimte van het water, de uitstekende service en de beslotenheid van een schip zorgen ervoor dat uw vergadering rendeert.


Vergader arrangementen


per persoon

8 uur12 uur24 uur32 uur
Stilliggendprijzen op aanvraag
Varend
Inclusief zaalhuur, beamer & projectiescherm, flipover, onbeperkt koffie en thee, ijswater, softdrinks, lunch, borrelgarnituur. Vanaf 12-uurs is een diner en vanaf 24-uurs is een overnachting en ontbijt inbegrepen. Prijzen p.p. en gebaseerd op minimaal 20 personen. Accommodatie exclusief voor uw partij beschikbaar.

Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen en fouten.
Alle prijzen zijn in euro en excl. 9% btw

prijzen op aanvraag