Kapitein Anna is een private dining restaurant voor grotere groepen voor een besloten diner en kenmerkt zich door herkenbare gerechten.

De stijl van de keuken is Frans met Noorse, Nederlandse en mediterrane invloeden. Bij diners voor groepen kunnen deze volledig naar wens worden samengesteld. De inhoud van de kaart wordt vaak gewisseld. Zoals tegenwoordig bij alle goede restaurants gebruiken we zoveel mogelijk lokale producten en ingrediënten uit de naaste omgeving en van biologische oorsprong.

Restaurant Kapitein Anna onderscheidt zich door "ouderwets" vakmanschap, zowel in de keuken als in de bediening. Uiteraard zijn de smaken en kooktechnieken hedendaags, de kennis van waren, kruiden en de combinaties hiervan zijn degelijk.


Privé dineren


Van feesten tot intieme bijeenkomsten

In ons cateringoverzicht vindt u een groot aantal keuzes voor lunches, diners en buffetten. We maken graag een voorstel gebaseerd naar uw persoonlijke wensen. U bent ook welkom voor een kopje koffie met bezichtiging.

The Kapitein Anna is eenvoudig bereikbaar per openbaar vervoer. Er is ook voldoende (betaalde) parkeergelegenheid en zelfs met uw eigen schip kunt u dichtbij de NDSM-pier aanmeren.

Duurzaam eten

Het kiezen van duurzame ingrediënten met een hoge kwaliteit, kruiden en vlak voor het serveren op juiste manier bereiden met een zorgvuldige presentatie en opmaak is erg belangrijk voor een geslaagd diner. We gebruiken zoveel mogelijk lokale producten.

AopZ_hartstocht_20090410_447
Naamloos_HDR

Atmosfeer

Echt geslaagd wordt het pas wanneer de  gasten waarmee u eet, de sfeer, de muziek en eventueel entertainment, de vriendelijkheid van de bediening, een bijzondere inrichting van de zaal of terras ook allemaal hun aandeel leveren.

Voor grotere gezelschappen

Kapitein Anna is een restaurant voor grotere groepen. Het is de beste accommodatie voor uw gezelschap:

  • De basis van het team ( directie, chef-kok en partymanager) werkt al 15 jaar samen in het verzorgen van events voor groepen. We zijn begonnen met het gaan voor een topkwaliteit en hebben geleerd dat dit een wijs besluit was. De lijnen zijn kort en helder.
  • Door onze specialisatie op groepen zijn we flexibel in de mogelijkheden. We hoeven ons niet te richten op een doelgroep of type keuken.
  • Onze chef-kok Richard Winkel heeft na een uitgebreide opleiding gewerkt met diverse top-koks en ervaring opgedaan in restaurants in 4 landen in Noord- en Zuid Europa en Azië. We kunnen echt alles bereiden.
  • De raderboot is een geregistreerd Varend Monument uit 1911 met een rijke historie. De rijke inrichting met koper, mahonie hout en pluche blijft sfeervol.
  • Het weids uitzicht over het IJ en Noordzeekanaal is (zeker ’s avonds) wellicht het mooiste van Amsterdam.
  • Zowel op het hoofddek als op de verdieping is een groot terras.
  • Kapitein Anna beschikt over 2 salons, de Radersalon op het hoofddek met maximaal 130 zitplaatsen en de Panoramasalon op de verdieping met maximaal 70 zitplaatsen voor een sitting dinner. Voor walking dinners is de maximale capaciteit ca. 300 gasten.
AopZ_hartstocht_20090410_403