Bruiloft
Huwelijk
Trouwen


Gouden huwelijksfeest
Locatie trouwfeest
Romantisch op een schipSamen met uw gasten genieten van de zonsondergang op het water, dansend op het dek bij het licht van kaarsen en de maneschijn, terwijl het schip het IJsselmeer oversteekt. Bruiloften aan boord zijn altijd verschillend afhankelijk van de wensen van het bruidspaar, maar ze zijn altijd bijzonder. De dynamiek van het schip gaat over op de gasten, waardoor een bruisend feest gegarandeerd is.

De nautische sfeer en het varen geven een bijzondere dimensie aan uw feestlocatie. Of u nu kiest voor een discofeest, een informele barbecue of een luxe dinerdansant, het gehele team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd op uw dinerparty, bruiloft, cursus of presentatie. U heeft met uw groep het schip voor u alleen!


Voor uw 12,5 jarig (koperen) jubileum
of bruiloftsfeest, 25 jarig of zilveren
huwelijksfeest is dit de perfecte locatie.

Met onze chef-koks kunt u culinair zeer hoogstaande en exclusieve diners en buffetten samenstellen. Eventueel verzorgen wij ook de catering op uw lokatie. Afhankelijk van het programma varieert de capaciteit van het schip van 50 tot 300 gasten.

Uiteraard kunt u met uw gasten aansluitend aan boord van de “Kapitein Anna” overnachten. Alleen bij de bezichtiging kan de schoonheid en de ongedwongen sfeer van het interieur geproefd worden. Met trots geven wij graag een rondleiding. U kunt ons hiervoor ten alle tijden een afspraak maken.