Catering aan boord Kapitein Anna (2018)


Het schip heeft een goed geoutilleerde horecakeuken met een veelzijdige top-kok. Catering kan op alle gewenste niveau’s verzorgd worden. Bij wijze van spreken van een simpele gehaktbal tot luxe kreeft en oesters. De chef-koks kopen per tocht alle ingrediënten in en koken aan boord. Hierdoor is alles vers en is een top kwaliteit mogelijk.

U kunt kiezen uit onze zeer uitgebreide cateringlijst. Een menu volledig samengesteld naar uw wensen is voor onze topkoks echter ook geen probleem. Ze adviseren u graag!

(prijzen zijn excl. BTW, onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten en gelden t/m 31/12/2018)

van_kreeft_tot_gehaktbal
gedekte_tafel_zithoeken_raderdek_kapitein_anna

Catering menu 2018


Geserveerd door Chef Richard Winkel

Welkom aan boord


Met koffie of thee

Cupcake€ 2.40
Krentenwegge€ 1,00
Bonbons€ 1.50
Scheepskoek€ 2.95
Saucijzenbroodje€ 3,60
Appeltaart met slagroom€ 3.00
Petitfours€ 3.00
Gesorteerd gebak€ 3.80

Feestelijk welkom

Schippersbitter€ 2.75
Cocktail (alcoholvrij)€ 3.25
Kir Royal€ 4.75
Glas Cava S.A.€ 4.75
Moët et Chandon Champagne, per fles€ 62.40

Ontbijten


Morgendauw

€ 18,60

Een assortiment luxe brood waaronder, witte bollen, vloercadetten, maanzaadbroodjes, sesambollen, tijgerbollen, maïsbrood, suikerbrood, krentenwegge, croissants en mueslibolletjes. Te beleggen met verse vleeswaren zoals: eigen gebraden rosbief, kalfsfricandeau, Gelderse achterham, gebraden kiprollade en boerensalami. Verschillende soorten zoet broodbeleg, jam, marmelades, honing, jonge, oude en komijnenkaas. Verder serveren wij roereieren met gebakken spek. Ook cereals zoals muesli, cornflakes melk en yoghurt horen daarbij en natuurlijk is er een verse fruitsalade.

Continental

€ 12,20

Hollandse gesneden brood wit en bruin. Croissants, ham, oude en jonge kaas, marmelade of jam. Zoet broodbeleg. Gekookte eieren, yoghurt en melk met cereals.

Wellness ontbijt

€ 21,25

Verse vruchtensappen, Smoothie, verse fruitsalade, meergranen en volkoren broodsoorten, “light” kaassoorten en vleeswaren, magere yoghurt, muesli en cereals, er wordt een proteïne shake geserveerd en tevens een garnituur van diverse groenten zoals tomaat, komkommer en slasoorten.

Brunch Kapitein Anna

€ 29,50

Op het buffet staat voor u klaar: een schaal met handfruit, volkoren- en meergranen brood, wit brood, krenten- en suikerbrood, mini croissants, koffiekoekjes, chocolade koekjes, verschillende soorten broodjes, maisbollen, notenpuntjes, sesam- en maanzaadbroodjes. Te beleggen met gesneden achterham, runderrookvlees, rosbief, gebakken fricandeau. Gerookte zalm met dille, tonijnsalade van het huis, rauwkost met groene sla. Plakjes jonge en oude kaas, camembert met druiven, mozzarella met zwarte peper. Monchou smeerkaas, soorten jam, honing en roomboter. Roereieren met gebakken spek. Witte bonen in tomatensaus. Gebakken worstjes. Cereals, yoghurt, karnemelk en een verse fruitsalade.

Champagne ontbijt

€ 30,75

Champagne in ijs voor een knallend en feestelijk begin van de dag. Ontbijt ‘morgendauw’ aangevuld met gerookte zalm en kleine appelflensjes met maple siroop en natuurlijk volop Champagne. Een bijzonder ontbijt voor een extra feestelijke gebeurtenis.

Lunch


Groente-, tomaten- of kippensoep als aanvulling bij de lunch€ 4,50

Jaarsveld

€ 18,40

Bagels, wraps en broodjes uit de wereldkeuken. Vegetarische wrap met gegrilde mediterrane groenten met feta en tapanade van paprika. Wrap gevuld gerookte kip, guacamole, ijsbergsla en blackeye beans. Bagel met gravadlax, roomkaas, honing gezoete mosterdsaus en dille. Bagel met kruiden roomkaas, gedroogde tomaat en gerookte biefstuk met pijnboompitten en pesto. Landbrood met Parmaham, mimosa, Parmesaanse krullen en basilicum.

Ameide

€ 19,50

Luxe en royaal belegde broodjes, zoals maisbroodje met gerookte Schotse zalm, groene sla, crème fraiche, mierikswortel, ei en dille. Stokbroodje met gerookte biefstuk. Pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en kruiden olie, Waldkornbol met oude Reypenaer, Waldorfsalade, tomaat en noten. Kampioentje met romige brie, groene sla en zongedroogde tomaten. Harde maanzaadbol met boeren achterham, aardappelsalade en kappertjes. Meergranen broodje met gerookte kalkoen, gegrilde groenten en tapanade.

Culemborg

€ 19,80

Lunch buffet bestaande uit witte bollen, vloerkadetten, maanzaad broodjes, sesam bollen, tijger bollen, maïsbrood, suikerbrood, krentewegge, muesli bolletjes en roomboter. Een royaal assortiment verse vleeswaren zoals pastrami, fricandeau, Gelderse achterham, filet Américain, gebraden rosbief en Ardenner paté, Reypenaer kaas en jonge Goudse kaas, verschillende marmelades en een Caprese salade en natuurlijk van Dobben kalfskroketten.

Smörgåstorta

€ 18,80

Vrij vertaald een boterhammen taart , deze hartige taart wordt in Scandinavië voor de hoogtij dagen gemaakt, dus de perfecte oplossing voor events waar er eens wat bijzonders op tafel kan worden gezet. De taart wordt naar keuze gemaakt met vis, vlees of zelfs vegetarisch.

Rotterdam

€ 9,75

Bruin bolletje achterham, wit bolletje jonge kaas en broodje van Dobben kalfskroket

Schoonhoven

€ 29,50

Luxe lunchbuffet bestaande uit:

  • Verschillende soorten land en speltbrood met gezouten roomboter
  • Vegetarische Cous Cous salade, met bloemkool, geroosterde amandelen koriander en gemarineerde kersentomaatjes
  • Spinazie salade met knoflookcroutons en gorgonzola
  • Quinoa salade met Fetakaas, tonijn en gemarineerde olijven en tomaten
  • Roosjes van gerookte zalm
  • Garnalen met appel dille in mayonaise saus
  • Serannoham met vijgencompote
  • Gerookte biefstuk met Parmezaanse kaas op een aardappelsalade
  • Grootmoeders in oud bruin gegaard suddervlees
  • Gestoofde kabeljauw met mosselen en garnalen
  • Aardappelgratin
  • Pandam rijst

High Tea

€ 23,50

  • Verschillende driehoek sandwiches
  • Bonbons
  • Diverse koekjes
  • Engelse scones met marmelade, clotted cream
  • Mini saucijzenbroodje
  • Deense zoete broodjes
  • en een kopje bouillon
  • onbeperkt thee of zo gewenst met koffie

Vieruurtje

€ 12,50

Verschillende Deense koffiebroodjes en grote koeken. Tevens een assortiment bonbons.
Cake, boterkoek en gevulde koeken en diverse soorten chocolade

Soepen

Erwtensoep€ 5,00
Bruine bonen soep€ 5,00
Italiaanse pomodori soep met kappertjes & ansjovis€ 4.50
Groentesoep€ 4.50
Kippensoep€ 4.50
Portugese vissoep€ 7.50
Bisque (kreeftensoep)€ 8.50
Uiensoep€ 5.50
Spaanse kikkererwten maaltijdsoep met chorizo€ 8.50
Zaanse mosterdsoep met Hollandse garnalen€ 6,50
Indiaanse linzensoep€ 5,00
Vegetarische bospaddenstoelensoep€ 5,50
Minestrone soep€ 6,00
Tom kha kai, Thaise kipkokosmet kokos€ 6,50
Spinaziesoep met gerookte zalm en kwartelei€ 7,50
Vegetarische courgette soep€ 4,50

Walking Dinners


Bij walking dinners hebben de gasten de mogelijkheid om zich overal, binnen of buiten, op het schip te bevinden. Door de mogelijkheid van wisselende omgeving en gesprekspartners is het walking dinner voor vrijwel elk event de beste keuze. De menu’s worden geserveerd op kleine bordjes of glazen en kunnen met enkel een vorkje of lepel gegeten worden. Het is mogelijk een eigen combinatie samen te stellen uit de verschillende menu’s

Amsterdam

(Internationale fingerfood)

€ 55,00

  • Kleine salade van wakame salade, Hollandse garnaaltjes, noriten wasabi, taugé en kewpie dressing
  • Bruchetta met tomaat, ui, basilicum en parmaham
  • Mini pho, Vietnamees soepje met buikspek, bosui, glasnoodle, bok soy Horapha en chili
  • Pulled duck met bosui, komkommer en hoisinsaus geserveerd met een chinees pannenkoekje
  • Mini hamburger van Iers Angus, met pickles, uienring, tomaten relish en cheddarkaas
  • Yakatori van kippendij, zoete sojasaus, bami en casave kroepoek
  • Kibbeling van kabeljauw, met tartaarsaus
  • Clubsandwich van chocolade en framboos met een bolletje peer en anijsijs
  • Chocolade kubus met amandel en hazelnootkoek, met chocolade mouse ganache witte chocolade bavarois

Aalsmeer

(Biologisch dynamisch vegetarisch)

€ 47,00

  • Noord Afrikaanse salade van Quinoa, ras el hanout, amandelen, rozijntjes, gegrilde groenten en mint bestrooit met granaatappelpitjes
  • Bruchetta van ciabatta, biologische gorgonzola, vijgen, honing en pijnboompitjes
  • Spinaziesoepje kokosroom met kwarteleitje, foccacia croutons en truffelolie
  • Groenteburgertje met cassavefrietjes, tomaten relish , sla en pickles, vegetarisch met kaas
  • Groenten tortelloni met en zoetzure saus van zongedroogde tomaat, kappertjes, ui en knoflook
  • Mexicaanse soft tortilla, bonenmix met komijn, chili, knoflook, vegetarische kipstuckjes en salsa
  • American pancakes met roodfruit en tiramisu en witte chocolade pencil

Amstelveen

€ 72,00

  • Ontvangst met Creuses en een glaasje Chablis
  • Rilliete van kreeft, gerookte zalm en foreleitjes met een crostinni van focaccia en schuim van limoen
  • Huisgemarineerde lendebiefstuk met grove mosterdsaus, oud Hollands zuur en Polarbrood
  • Op de huid gebakken Corvinna, met gemarineerde octopus, zeewier en gepofte tomaat, afgemaakt met een warme dressing met groene mosterd
  • Spoom van cava, gin en citroensorbet
  • Spies van polderhoen gevuld met mozzarella, salie omwikkeld met pancetta, geserveerd met marsala jus
  • Crème brulee met een bolletje caramelita ijs en gesuikerde amandelen

Durgerdam

€ 65,00

  • Cocktail met Rillette van Noorse zalm, met kappertjes, dille, fuji appel, bosui en een crostinni van foccacia
  • Bonbon van gerookte biefstuk, met een vulling van aardappelsalade, feta en tartaar van zongedroogde tomaten, basilicumolie en een mai pai van Parmezaan
  • Consommé van paddenstoelen en runderbouillon, afgemaakt met een schuim van truffel en room
  • Spoom van citroenijs en spumante
  • Gegrilde zeebaarsfilet, met groene linzen, wilde spinazie, tomaat Concassé en gnocchi
  • Met Pancetta gebardeerde parelhoen, met een vulling van buratta, salie en truffel, met een gratin taartje en jus van calvados
  • Panna Cotta van bourbon vanille, met Hollandse aardbeien en basilicumroom

Uitdam

€ 47,00

  • Zalm, droog gemarineerd in dille, zeezout en suiker met mosterd-dille saus en een crisp van zuurdesem
  • Belgische gedroogde Ganda ham, gewikkeld rond een cristinni en meloensoepje
  • Licht gebonden soep van oesterzwam en truffel met basilicumolie en een broodlolly
  • Doradefilet met kerrie- Thaise Harapaho basilicum saus, groente julienne een torentje van jasmijnrijst en een sesam crisp
  • Spoom van spumante met aardbeien en bosbes
  • Diamanthaas met een mix van seizoen groenten, een taartje van aardappel en aardpeer, met een jus van rode port
  • Moelleux met een hart van gesmolten chocolade, een bolletje noten ijs en mint coulis

Uitgeserveerde Menu's


Ammerstol

€ 37,00

Caesar salade met foccacia croutons, Parmezaanse kaaskrullen, gebakken spekjes en gegrilde ingemaakte groenten (voor vegetariërs zonder spekjes mogelijk).
Parelhoenfilet met aardappel selderij mousseline, eigen jus met steranijs , roomgekookte asperges en kastanjechampignons.
Crème bruleé van Bailey´s en Bourbon vanille en straciatella ijs.

Bergstoep

€ 38,00

Tartaar van verse tonijn met Japanse Wakamesalade en wasibimayonaise.
Saltimboca kalf schnitzeltjes met mozzarella, verse salie, Parmaham en Marsallasaus.
Parfait van verse limoen met ingemaakte Amarene kersen en kruim van Cantucci koekjes.

Liesveld

€ 41,00

Eenden marbre, geserveerd in een krokant bakje van rijst deeg en een zoete Engelse chutney.
Gegrilde roodbaarsfilet met in knoflookolie gebakken paksoi gebruinde amandelen en in balsamiek gemarineerde honing tomaatjes, geserveerd met basilicumolie.
Tartufo classico met butter scotch caramelsaus en een glaasje limoncello.

Streefkerk

€ 43,00

Vlinder van gebakken gravadlax met honinggezoete mosterdsaus op mesclun geserveerd.
Gegrilde ribeye van Waterlands Weelde met reuze boleet, gepofte trostomaatjes in een eigen jus van merg en rode wijn.
Panna Cota met in crème framboise gemarineerde rode bosvruchten en kletskop

Zaandam

(Vegetarisch)

€ 38,00

  • Vegetarische rijstevelloempia met een vulling van, wortel, komkommer, peultjes en muntblaadjes, geserveerd met een dipsaus van pinda en zoete chilisaus
  • Courgettesoep met bieslook, truffel en crostinni
  • Aubergine crumble met champignon flan en salsa verde
  • Zandtaartje met citroen merengue, bosbessen coulis en een bolletje mango sorbet

Waal

€ 54,00

Op een vanille stokje geregen Coquilles met een jus van sojasaus, sesamolie en gewokte lente uitjes en geroosterde knoflook.
Kikkerbilletjes gebakken in Café de Paris boter met shiitake en groene asperges.
Tournedos met gefrituurde zoete uienringen met verse primeuren en aardappeltaart, geserveerd met een Cognac pepersaus.
Lemon cheese cake met kletskop en zomerfruit, afgemaakt met cassis coulis.

Opperduit

€ 44,00

Huisgemaakte Zweedse gravadlaxroos, met dillemosterdsaus en zuurdesem croutons.
Mini garnalen kroketje op een canapé geserveerd.
Kalfsentrecôte met gevulde reuze champignon en tomatenjus afgemaakt met gefrituurde basilicumblaadjes.
Parfait van pure Callebout chocolade met Tia Maria saus.

Slikkerveer

€ 46,00

Gamba’s pil pil (warme gamba’s in olijfolie gebakken met limoen, tomaat, knoflook en koriander. Wordt geserveerd met Turks pide brood.
Knolselderij cremesoep met uitgebakken coppa di Parma.
Gegrilde boeuf blonde met een compote van witlof, rode wijn en pepersaus. Met aardappeltaart en primeurs.
Cappuccino van donker chocolade-ijs, kokosroom en ameretti koekjes.

Rederij op de Lek

€ 85,00

Dit menu kan ook worden geserveerd als een zogeheten walking diner, hier worden de gerechten inplaats van uitgeserveerd aan tafel voor het merendeel in de salon onder het oog van de gasten bereidt door onze chefkok. De gerechten worden daarna in de vorm van een staande receptie geserveerd op kleine bordjes.

  • Verse kreeft met een salade van selerie appel en roommayonaise
  • Cappuccino van wild bouilon met bospaddestoelen en gerookte hertenham
  • Gebakken kalfszwezerik met grove appelcider mosterd saus met gedroogde ontbijtkoek
  • Frisse spoom met champagne en limoensorbet
  • Gegrilde Dorade met coquille, gewokte spinazie en truffel hollandaise
  • Kalfstournedos met truffelaardappel, groenten en Dordogne champignons en portjus
  • Mascarpone met stoofpeer, anijs sorbet en chocolade krullen

Kleine rederij

€ 55,00

Hetzelfde als boven beschreven, echter zonder de kreeft, zwezerik en de spoom.

Kleine buffetten


Willige Langerak

€ 29,40

  • Griekse salade met tomaten, feta, olijven komkommer ui
  • Toscaanse pasta salade
  • Noorse garnalen met appel, dille in een mayonaise saus
  • Mesclun salade met knoflook croutons
  • Scholfilet met verse spinazie gegratineerd met Hollandaise saus
  • In de oven gebraden varkensfilet met groene peperroomsaus
  • Gerookte kiprollade met veenbessensaus
  • Aardappel gratin
  • Gemengde seizoensgroenten.

Schippersdiner

€ 28,40

  • Oud Hollands runderstoofvlees met rode kool
  • Gehaktbal op grootmoeders wijze geserveerd in eigen jus
  • Bloemkool met een papje
  • Krielaardappel
  • Gestoofde vis met spinazie in mosterdsaus
  • Hollandse haring op friseé sla met gehakte uitjes
  • Tomaat/komkommersalade met een kruidendressing
  • Aardappelsalade met kappertjes
  • Aardappelgratin
  • Molensteenbrood
  • Gezouten Franse roomboter

 

Tienhoven

€ 18,50

  • Boerenkool met rookworst
  • Zuurkoolstamppot met zuurkoolspek
  • Rode kool met appeltjes
  • Sukadelapjes in eigen jus
  • Andijviestamppot met spekjes
  • Appelcompôte
  • Raasdonders met spek
  • Saucijs

 

 

Van de grill

€ 31,40

  • Gamba spies
  • Diamanthaas
  • Kipsaté met pindasaus
  • Krokant gegrilde zalmfilet
  • Angus beef burger
  • Salade met cherrytomaatjes, mozzarella en basilicum
  • Selderiesalade met sinaasappel en walnoten
  • Mesclun salade met groene mosterd dressing, croutons
  • Griekse salade met Feta-kaas, gemarineerde olijven en tomaten
  • Aardappel wedges
  • Rustiek brood
  • Kruidenboter
  • Al het vlees en vis wordt vergezeld door verschillende sausjes

 

Batavia

€ 24,80

  • Saté ajam (kip)
  • Saté babi (varken)
  • Saté garnalen
  • Rendang (runderstoof)
  • Garnituur van gebakken uitjes, atjar, seroendeng, kokos
  • Komkommer salade
  • Div. sambalans, nasi, bami, verse ananas,
  • Sambal Goreng
  • Gado Gado boontjes
  • Geserveerd met stokbrood

Mediteraans

€ 24,80

  • Italiaans landbrood met Aioli
  • Rucola met Taleggio
  • Cous cous salade met gegrilde groenten en gedroogde kersentomaatjes
  • Borlotti bonen salade met: tonijn, kappertjes, tomaat, ansjovis, olijven en scarmoza
  • Ravioli met Parmaham, en een saus van Gorgonzola dulci
  • Penne al matriciana pasta met een saus van gerookt spek, chilipeper, kappertjes, ui, tomaat
  • Polpetine: gehaktballetjes in Napolitaans saus
  • Tiramisu

Luxe buffetten


(vanaf 28 gasten)

Middelweg

€ 43,00

  • In kruiden gebakken rauwe tonijn met Japanse wakame zeewier salade
  • Huis gemarineerde gravad lax, met Zweedse honing gezoete mosterdsaus
  • Crostini met Parmaham en een salade van appel en selderij
  • Salade van gegrilde kip met venkel, hazelnoten en zongedroogde tomaten
  • Salade van haricots vert, gorgonzola, gepofte Cherry tomaatjes en conference peer
  • Gebraden kalfsrosbief met weide champignons en marsala saus
  • Gegrilde zeebaarsfilet met een antiboise van tomaat, verse basilicum en knoflook
  • In de oven gebraden parelhoenfilet met gebraiseerde zuurkool en een stoofpeertje
  • Aardappel taart met mozzarella
  • Gemengde groenten
  • Visterrine van zalm en kabeljauw

Sluis

€ 39,00

  • Op eikenhout gerookte paling
  • Beenham geserveerd met selderie salade met sinaasappel en noten
  • Aardappelsalade met kappertjes
  • Gestoomde hele zalm met yoghurt mayonaise
  • Boerenpaté met cornichons en witlofmarmelade
  • Volkoren vloerbrood met roomboter
  • Runder stooflap met rode kool en appelmoes
  • Gebakken visfilet met mosterdsaus
  • Aardappeltaart
  • Malse runder entrecote met rode wijnsaus en sjalotjes
  • Lams file met rozemarijn, tijm en knoflook
  • Krielaardappeltjes

Bolnes

€ 43,50

  • Drie kleuren Visterrine
  • Hollandse haring op frisée salade met gehakte uitjes
  • Salade van Noorse garnalen met appel in een zachte mosterddressing
  • ‘Gravad Lax’ gemarineerde Noorse zalm met dillekruid
  • Fricandeau met een huisgemaakte Waldorfsalade
  • Gebraden rosbief geserveerd met truffeljus
  • Pastasalade met spekjes, pestodressing en gedroogde tomaten
  • IJsberg salade met gorgonzola en knoflookcroutons
  • Aardappeltaart en gemengde groenten
  • Dorade filet met een anti baise van tomaat en kappertjes
  • Gebraden entrecote geserveerd met rode wijnsaus en Cebolla
  • Verschillende soorten breekbrood en zoute boter

Lexmond

€ 39,40

  • Salade van gerookte kip met fetakaas, zongedroogde tomaten, croutons kapper appeltjes
  • Verschillende soorten salade met knapperige spekjes, peultjes, pijnboompitten
  • Salade van garnalen en rivierkreeftstaartjes met dille, groene appel citroenmayonaise
  • Huis gemarineerde Gravadlax met honinggezoete dille mosterdsaus
  • Italiaanse Parma ham met pesto, Parmezaanse kaas shavings
  • In de oven bereide vis filet met bladspinazie en beure blance saus
  • Gebraden varkens fricandeau met een gebakken garnituur van ui, champignons en spekjes
  • Lendenbiefstuk met uien compote en rode wijn glacé
  • Aardappelgratin
  • Verse seizoensgroenten.

De Hagen

€ 29,80

Gepresenteerd op oosterse wijze:

  • Kang Karee Kai: kip en aardappel in gele curry
  • Kai Kaprao; kipfilet met kousenband ui en paprika in oestersaus
  • Pad Pak: tofu met knoflook en verschillende groenten
  • Satay Mu: Thaise varkenshaas saté met zoete soja
  • Kung Phad met mamuang: roergebakken garnalen met cashewnoten
  • Yakatori; Japanse zoete kipsaté
  • Dajang Rendang; rundvlees in pittige kokossaus
  • Pad Thai; noedelsgerecht met groenten, pinda’s en e
  • Khao Pad; gebakken rijst met groenten en ei

Hoog Zandveld

€ 29,50

Grieks buffet met:

  • Tzatziki: Griekse yoghurtsaus met komkommer
  • Salade met Feta-kaas, gemarineerde olijven, paprika, komkommer, uienringen en tomaten
  • Griekse Artisjokhartensalade
  • Girosvlees met pittige kruiden knoflooksaus
  • Biftéki: kruidige gehaktballetjes
  • Souvlákia: spiesjes van gemarineerd lamsvlees
  • Moussaka: in laagjes bereide ovenschotel van, gehakt en Aubergine
  • Kefalotyri: gegratineerde vis filet met uientomatensaus
  • Gegrilde Mediterrane groenten
  • Pide brood en Griekse knoflook olie

Vreeswijk

€ 38,00

Italiaans geïnspireerd buffet:

  • Vitello Tonato
  • Carpaccio met truffeldressing
  • Prosciutto di Parma
  • Bresoala mry rocketsla
  • Coppa di Parma
  • Caprese met buffel mozzarella, tomaat en verse basilicum
  • Bruschetta met crema di Artichokken
  • Tris di Verdure 3 soorten groente op Siciliaanse wijze
  • Penne regata met verse Vongole en Scampi
  • Lasagne Bolognaise
  • Ravioli met Peccorini kaas en tomatensaus
  • Seizoen groenten
  • Ciabatta brood

Lekkerkerk

€ 46,00

  • Zoute haring met zuur uitjes op frisee sla
  • Gerookte zalm met mierikswortel, rode ui, kappertjes en dille kruid
  • Verschillende soorten sushi met kikkoman en wasabi
  • Kleine garnalen cocktail met papaja en whisky cocktailsaus
  • Romeinse salade met knoflook croutons en gorgonzola
  • Salade van honingtomaatjes Picolini Mozzarella en verse basilicum dressing
  • Marbre van gevogelte met preiselbeeren saus
  • Parmaham met vruchten chutney
  • Kalfsborst met tonijnmayonaise
  • Gebraden rosbief met truffeljus
  • Boerderij hen met oesterzwam en vanillejus
  • Scampi met kerrie tomaten stoof
  • Gratin aardappelen
  • Breekbrood
  • Gezouten Franse boter

Borrelgarnituur en luxe hapjes


Deze worden per 5 p.p. besteld en aangeboden op een schaal door de kelner/serveerster

Dim sum

€ 7,50

Verrukkelijke hapjes uit de Oosterse keuken. Gestoomd of gefrituurd, gevuld met kip, garnalen of varkensvlees met pittige sausjes. Vietnamese loempia met chilisaus, mini Bapao.

Bitterballen

€ 4,70

Portie van Dobben bitterballen

Borrelgarnituur Schuwacht

€ 9,50

  • Haring met uitjes
  • Hollandse garnalen met een kwarteleitje
  • Grote garnalen in rijstebloemdeeg met een pittige saus
  • Bonbon van carpaccio met filet Americain
  • Mini saucijzenbroodje

Appetizers Gelkenes

€ 5,60

  • Kip nuggets met dipsaus
  • Bitterballen van Kwekkeboom met mosterd
  • Vlammetje met zoetzure saus
  • Klein warm saucijzenbroodje
  • Mini frikandel

Borrelgarnituur Langerak

€ 11,50

  • Lauwman`s gerookte runderbiefstuk met truffel mayonaise en Parmezaanse chips
  • Kwarteleitje met zalmkaviaar, zure room en bieslook
  • Gerookte Schotse zalm met groene aspergetips
  • Rode mulfilet met een knapperig kruiden korstje
  • Rosé gebraden lamsfilet met mint jelly

Gepresenteerd op kleine wit- en bruinbrood canapés.

Amuselepels met:

€ 3.00 per lepel, één keuze per ronde

  • Geitenkaas met honing, pijnboompitjes en croutons
  • Tongfilet met zalm en dille
  • Gegrilde coquilles met gedroogde pomodorihollandaise
  • Mousseline van rivierkreeft
  • Gerookte ganzenborst met eendenlevermousse en vossebessencompote
  • Geroosterde lamsfilet met gegrilde paprika crème

The sweet thing

Verse fruitsalade met roomijs en slagroom€ 8.50
Vanille bomb met vruchtencoulis€ 8.50
Creme bruleé met straciatella ijs€ 6.10
Pana Cotta met Amarene kersen€ 5.40
Tartuffo Italiano€ 7,50
Bruidstaart in lagen (p.p.)€ 5.80
Petitfours€ 3.00
Handgemaakte Bonbons van pucinni (2 p.p.)€ 4.20

Small dessert defilé

€ 9,80

  • Verschillende taarten
  • Vruchtenmouses
  • Tiramisu
  • Bavaroise taart
  • Créme bruleé
  • Chocolade taart
  • Panna Cotta

Big dessert defilé

1690

Klein dessert defilé uitgebreid met:

  • Ruime kaasplank met port
  • Diverse soorten ijs
  • Parfait
  • Bonbons

The salty good

Schaaltjes met zoute koekjes en gemengde nootjes€ 2.60
Kaas en worst met mosterd€ 3.40
Wilde Zeeuwse oesters op ijs met citroen (minimaal 2 dozijn)€ 3.50
per piece
Hollandse haring met uitjes€ 3.70
Schippersbitter met haring€ 6,10
Gedroogde Spaanse en Italiaanse worsten€ 5.90

Tapas

€ 13,50

Verschillende soorten pinchos en schaaltjes waaronder:

  • Gegrilde kipspiesje met kerrie
  • Varkensfiletspies
  • Kleine Spaanse worstjes
  • Albondigas
  • Champignons
  • Olijven
  • Tonijn
  • Zalmspiesjes met kaas
  • Peperoni met crème kaas gevuld
  • Gerookte amandelen
  • Spaanse gedroogde ham en salami

 

Einde der dag


Broodje Reypenaer€ 3.25
Broodje warme beenham € 4.00
Worstenbroodje€ 3.90
Bapao (Indische gestoomd broodje met pittige saus) € 3.25

Kindertijd


Kindercocktail€ 2.25
Children's Kindersurprise ei€ 1.75
Surprise zakje€ 2.25

Kleine Aeolus

€ 13,00

Keuze uit:

  • Tomatensoep met balletjes of kleine Caesar salade
  • Kipschnitzel met frietjes en appelmoes of pasta Bolognese of vissticks met remouladesaus
  • Kinderverrassingsijsje of vla flip