Amsterdam
Dordrecht
Harlingen

Den Helder
VlissingenKapitein Anna @ Sail Amsterdam (2015)


wij doen mee aan verschillende nautische evenementen

Van 19 tot en met 23 augustus 2015 vond er weer een groot nautisch evenement plaats in Amsterdam. Ook dit keer was het weer een weergaloos spektakel. Zowel op de kades als op het water was het bij het decor van de grootste windjammers weer een drukte van belang. Vijf dagen lang kwamen de bezoekers genieten van een ongekend schouwspel van masten, muziek, sfeer en cultuur in een ambiance, die voor iedereen wat te bieden heeft. Dit evenement blijft het grootse en mooiste relatie evenement van Nederland!

Ook de "Kapitein Anna" was van de partij. Met onze arrangementen hebben we onze ambitie van het mooiste schip met de beste service weer waargemaakt. Bij de Kapitein Anna is het mogelijk om de arrangementen aan te passen aan uw wensen! In 2015 boden we onze individuele publieksarragementen aan via het Nautisch Evenementen Bureau.


Tijdens alle evenementen ervaart u de charme en sfeer van de schepen in Amsterdam. Het intocht is het grote spektakel van duizenden boten en bootjes op het water. Tijdens de middagtocht heeft u het beste zicht op de schepen en de activiteiten op de wal. De uittocht is het minst druk. Dit biedt niet alleen de mogelijkheid om vlak naast een groot aantal windjammers op te varen, maar geeft ook beter mogelijkheden voor onderlinge contacten.

Al onze arrangementen zijn geheel verzorgd vanaf de aankomst op het parkeerterrein, tot en met het vertrek van uw laatste gasten. De gasten worden door hostesses opgevangen en begeleid naar de Kapitein Anna. Aan boord is een partymanager aanwezig.

sail_amsterdam_arrangement