Catering aan boord Kapitein Anna (2018)


Het schip heeft een goed geoutilleerde horecakeuken met een veelzijdige top-kok. Catering kan op alle gewenste niveau’s verzorgd worden. Bij wijze van spreken van een simpele gehaktbal tot luxe kreeft en oesters. De chef-koks kopen per tocht alle ingrediënten in en koken aan boord. Hierdoor is alles vers en is een top kwaliteit mogelijk.

U kunt kiezen uit onze zeer uitgebreide cateringlijst. Een menu volledig samengesteld naar uw wensen is voor onze topkoks echter ook geen probleem. Ze adviseren u graag!

(prijzen zijn excl. BTW, onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten en gelden t/m 31/12/2018)

van_kreeft_tot_gehaktbal
gedekte_tafel_zithoeken_raderdek_kapitein_anna

Catering menu 2018


Geserveerd door Chef Richard Winkel

Welkom aan boord


With coffee or tea

Cupcake€ 2.40
Krentenwegge€ 1,00
Bonbons€ 1.50
Scheepskoek€ 2.95
Saucijzenbroodje€ 3,60
Appeltaart met slagroom€ 3.00
Petitfours€ 3.00
Gesorteerd gebak€ 3.80

A festive drink

Schippersbitter€ 2.75
Cocktail (alcoholvrij)€ 3.25
Kir Royal€ 4.75
Glas Cava S.A.€ 4.75
Moët et Chandon Champagne, per fles€ 62.40

Ontbijten


Morning dew

€ 18,60

Een assortiment luxe brood waaronder, witte bollen, vloercadetten, maanzaadbroodjes, sesambollen, tijgerbollen, maïsbrood, suikerbrood, krentenwegge, croissants en mueslibolletjes. Te beleggen met verse vleeswaren zoals: eigen gebraden rosbief, kalfsfricandeau, Gelderse achterham, gebraden kiprollade en boerensalami. Verschillende soorten zoet broodbeleg, jam, marmelades, honing, jonge, oude en komijnenkaas. Verder serveren wij roereieren met gebakken spek. Ook cereals zoals muesli, cornflakes melk en yoghurt horen daarbij en natuurlijk is er een verse fruitsalade.

Continental

€ 12,20

Hollandse gesneden brood wit en bruin. Croissants, ham, oude en jonge kaas, marmelade of jam. Zoet broodbeleg. Gekookte eieren, yoghurt en melk met cereals.

Wellness breakfast

€ 21,25

Verse vruchtensappen, Smoothie, verse fruitsalade, meergranen en volkoren broodsoorten, “light” kaassoorten en vleeswaren, magere yoghurt, muesli en cereals, er wordt een proteïne shake geserveerd en tevens een garnituur van diverse groenten zoals tomaat, komkommer en slasoorten.

Brunch Kapitein Anna

€ 29,50

Op het buffet staat voor u klaar: een schaal met handfruit, volkoren- en meergranen brood, wit brood, krenten- en suikerbrood, mini croissants, koffiekoekjes, chocolade koekjes, verschillende soorten broodjes, maisbollen, notenpuntjes, sesam- en maanzaadbroodjes. Te beleggen met gesneden achterham, runderrookvlees, rosbief, gebakken fricandeau. Gerookte zalm met dille, tonijnsalade van het huis, rauwkost met groene sla. Plakjes jonge en oude kaas, camembert met druiven, mozzarella met zwarte peper. Monchou smeerkaas, soorten jam, honing en roomboter. Roereieren met gebakken spek. Witte bonen in tomatensaus. Gebakken worstjes. Cereals, yoghurt, karnemelk en een verse fruitsalade.

Champagne breakfast

€ 30,75

Champagne in ijs voor een knallend en feestelijk begin van de dag. Ontbijt ‘morgendauw’ aangevuld met gerookte zalm en kleine appelflensjes met maple siroop en natuurlijk volop Champagne. Een bijzonder ontbijt voor een extra feestelijke gebeurtenis.

Lunch


Groente-, tomaten- of kippensoep als aanvulling bij de lunch€ 4,50

Jaarsveld

€ 18,40

Bagels, wraps en broodjes uit de wereldkeuken. Vegetarische wrap met gegrilde mediterrane groenten met feta en tapanade van paprika. Wrap gevuld gerookte kip, guacamole, ijsbergsla en blackeye beans. Bagel met gravadlax, roomkaas, honing gezoete mosterdsaus en dille. Bagel met kruiden roomkaas, gedroogde tomaat en gerookte biefstuk met pijnboompitten en pesto. Landbrood met Parmaham, mimosa, Parmesaanse krullen en basilicum.

Ameide

€ 19,50

Luxe en royaal belegde broodjes, zoals maisbroodje met gerookte Schotse zalm, groene sla, crème fraiche, mierikswortel, ei en dille. Stokbroodje met gerookte biefstuk. Pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en kruiden olie, Waldkornbol met oude Reypenaer, Waldorfsalade, tomaat en noten. Kampioentje met romige brie, groene sla en zongedroogde tomaten. Harde maanzaadbol met boeren achterham, aardappelsalade en kappertjes. Meergranen broodje met gerookte kalkoen, gegrilde groenten en tapanade.

Culemborg

€ 19,80

Lunch buffet bestaande uit witte bollen, vloerkadetten, maanzaad broodjes, sesam bollen, tijger bollen, maïsbrood, suikerbrood, krentewegge, muesli bolletjes en roomboter. Een royaal assortiment verse vleeswaren zoals pastrami, fricandeau, Gelderse achterham, filet Américain, gebraden rosbief en Ardenner paté, Reypenaer kaas en jonge Goudse kaas, verschillende marmelades en een Caprese salade en natuurlijk van Dobben kalfskroketten.

Smörgåstorta

€ 18,80

Vrij vertaald een boterhammen taart , deze hartige taart wordt in Scandinavië voor de hoogtij dagen gemaakt, dus de perfecte oplossing voor events waar er eens wat bijzonders op tafel kan worden gezet. De taart wordt naar keuze gemaakt met vis, vlees of zelfs vegetarisch.

Rotterdam

€ 9,75

Bruin bolletje achterham, wit bolletje jonge kaas en broodje van Dobben kalfskroket

Schoonhoven

€ 29,50

Luxe lunchbuffet bestaande uit:

  • Verschillende soorten land en speltbrood met gezouten roomboter
  • Vegetarische Cous Cous salade, met bloemkool, geroosterde amandelen koriander en gemarineerde kersentomaatjes
  • Spinazie salade met knoflookcroutons en gorgonzola
  • Quinoa salade met Fetakaas, tonijn en gemarineerde olijven en tomaten
  • Roosjes van gerookte zalm
  • Garnalen met appel dille in mayonaise saus
  • Serannoham met vijgencompote
  • Gerookte biefstuk met Parmezaanse kaas op een aardappelsalade
  • Grootmoeders in oud bruin gegaard suddervlees
  • Gestoofde kabeljauw met mosselen en garnalen
  • Aardappelgratin
  • Pandam rijst

High Tea

€ 23,50

  • Verschillende driehoek sandwiches
  • Bonbons
  • Diverse koekjes
  • Engelse scones met marmelade, clotted cream
  • Mini saucijzenbroodje
  • Deense zoete broodjes
  • en een kopje bouillon
  • onbeperkt thee of zo gewenst met koffie

Four o´clock tea

€ 12,50

Verschillende Deense koffiebroodjes en grote koeken. Tevens een assortiment bonbons.
Cake, boterkoek en gevulde koeken en diverse soorten chocolade

Soups

Erwtensoep€ 5,00
Bruine bonen soep€ 5,00
Italiaanse pomodori soep met kappertjes & ansjovis€ 4.50
Groentesoep€ 4.50
Kippensoep€ 4.50
Portugese vissoep€ 7.50
Bisque (kreeftensoep)€ 8.50
Uiensoep€ 5.50
Spaanse kikkererwten maaltijdsoep met chorizo€ 8.50
Zaanse mosterdsoep met Hollandse garnalen€ 6,50
Indiaanse linzensoep€ 5,00
Vegetarische bospaddenstoelensoep€ 5,50
Minestrone soep€ 6,00
Tom kha kai, Thaise kipkokosmet kokos€ 6,50
Spinaziesoep met gerookte zalm en kwartelei€ 7,50
Vegetarische courgette soep€ 4,50

Walking Dinners


Bij walking dinners hebben de gasten de mogelijkheid om zich overal, binnen of buiten, op het schip te bevinden. Door de mogelijkheid van wisselende omgeving en gesprekspartners is het walking dinner voor vrijwel elk event de beste keuze. De menu’s worden geserveerd op kleine bordjes of glazen en kunnen met enkel een vorkje of lepel gegeten worden. Het is mogelijk een eigen combinatie samen te stellen uit de verschillende menu’s

Amsterdam

(Internationale fingerfood)

€ 55,00

  • Little salad of Japanese wakame seaweed salad with Dutch grey shrimps, noriten wasabi bean sprouts and Kewpie dressing
  • Italian bruschetta, with tomato, onion, fresh basil and Parma ham
  • Mini pho, Vietnamese noodle soup with spring onion, glazed pork belly, bok soy Horapaho and chili
  • Pulled duck with spring onion, cucumber, Hoisin sauce served with a Chinese pancake
  • Mini hamburger of Irish Angus, met pickles ,onion rings , tomato relish and Cheddar cheese
  • Japanese Yakatori style chicken skewer with sweet soya sauce, ramen and cassava chips
  • Dutch style deep fried cod with a tartare sauce
  • Club sandwich made of raspberries and chocolate with pear and anise ice-cream
  • Chocolate cube from almond and hazelnut cookie, ganache and white chocolate pudding

Aalsmeer

(Biologisch dynamisch vegetarisch)

€ 47,00

    Noord Afrikaanse salade van Quinoa, ras el hanout, amandelen, rozijntjes, gegrilde groenten en mint bestrooit met granaatappelpitjes
  • Bruchetta van ciabatta, biologische gorgonzola, vijgen, honing en pijnboompitjes
  • Spinaziesoepje kokosroom met kwarteleitje, foccacia croutons en truffelolie
  • Groenteburgertje met cassavefrietjes, tomaten relish , sla en pickles, vegetarisch met kaas
  • Groenten tortelloni met en zoetzure saus van zongedroogde tomaat, kappertjes, ui en knoflook
  • Mexicaanse soft tortilla, bonenmix met komijn, chili, knoflook, vegetarische kipstuckjes en salsa
  • American pancakes met roodfruit en tiramisu en witte chocolade pencil

Amstelveen

€ 72,00

  • Reception with fresh “creuses” oysters and a glass of Chablis
  • Rillette of fresh lobster, smoked salmon, trout caviar crostini from focaccia, and foam of lime
  • Marinated sirloin steak with coarse mustard sauce, Amsterdam pickles and polar bread
  • On the skin fried Corvinna filet, marinated Cuttlefish, seaweed oven cooked cherry tomato with a Luke warm green mustard dressing
  • Spoom made with Cava, gin and lemon sorbet
  • Skewer of Guinea fowl filled with Mozzarella sage rolled in pancetta bacon served with a Marsalla sauce
  • Crème brulee with caramelita ice-cream and sugared almonds

Durgerdam

€ 65,00

  • Cocktail with a rillette of Norwegian salmon, cappers, dill, Fuji apple, scallion and a crostini from foccacia
  • Bonbon of cold smoked beef, with a filling of potato salad, feta cheese and a tartar of sun dried tomato, maj paj of parmesan cheese
  • Consommé of forest mushrooms, topped with a cream of truffle
  • Spoom of lemon sorbet and spumante
  • Grilled seabass wit green lentils, wild spinach, tomato concasee, and gnocchi
  • In pancetta rolled Guinea fowl, with a filling of burrata sage and truffle, gratin cake and a jus of calvados
  • Panna Cotta of bourbon vanilla, with Dutch strawberries and basil cream

Uitdag==

€ 47,00

  • Dry marinated salmon, with dill sea salt sugar and white pepper, served with honey mustard sauce and a crisp of sourdough bread
  • Belgium dried Ganda ham, rolled around a grissini bread stick, and a small melon soup
  • Cream of oyster mushroom and truffle with basil oil and a lolly of bread
  • Daurade filet, with creamy Thai curry sauce, with Harapaho leaves, julienne of vegetables, Jasmin rice and a sesame crisp
  • Spoom of spumante with strawberry and blueberries
  • Terrace Major with a mix of seasonal vegetables a mini cake of Jerusalem artichoke and a jus of red port
  • Moelleux of dark chocolate with a soft chocolate filling, served with some nut flavoured ice-cream

Sitting dinners


Ammerstol

3700

Caesar salad with focaccia croutons, Parmesan cheese curls crispy bacon preserved vegetables (for vegetarians without bacon possible).
Guinea Fowl, potato and celery mousseline jus with star aniseed creamy asparagus and chestnuts mushroom.
Crème bruleé of Bailys and bourbon vanilla straciatella ice-cream.

Bergstoep

€ 38,00

Tartar of fresh tuna, with Japanese wakame salad and a wasabi mayonnaise.
Saltimbocca veal scaloppini, with mozzarella, sage and Parma ham, served with Marsala sauce.
Parfait of Amarene cherries, and lime, with a crumb of Catucci cookies.

Liesveld

€ 41,00

Mabre of duck in a crispy basket of rice sheet, sweet chutney and mesclun salad.
Grilled redfish with garlic fried pak soy, brown almonds and in balsamic marinated cherry tomato’s.
Tartufo classico with butter scotch caramel sauce and a little glass of limoncello.

 

Streefkerk

€ 43,00

Butterfly of grilled gravad salmon honey sweetened mustard sauce and mesclun salad.
Grilled ribeye of local grain fed “waterlands weelde” king oyster mushroom, roasted cherry tomatoes with its own gravy and marrow sauce.
Panna Cota in crème framboise marinated red fruit and a Dutch cookie the “kletskop”.

Zaandam

(Vegetarisch)

€ 38,00

  • Rolled “raw” spring roll with a filling of carrots, cucumber, snow peas and mint leaves, served with a fish and lime sauce, hoi sin and peanuts
  • Cream of Green Squash with chives and truffle
  • Eggplant crumble with mushroom flan and salsa Verde
  • Small cake with lemon merengue, blueberries coulis and mango sorbet

Waal

€ 54,00

Skewer made from vanilla pod and scallops a jus of soya sauce sesame oil and stir fried spring onion, roasted garlic.
Frog legs cooked in Café de Paris butter, with shitake mushroom and green asparagus.
Fillet steak with deep fried onion rings fresh seasonal vegetables potato cake and a Cognac pepper sauce.
Lemon cheese cake with “kletskop” summer fruit and cassis coulis.

Opperduit

€ 44,00

Homemade gravad lax rose with dill and mustard sauce, and a sour dough crouton.
Mini shrimp croquet served on a white canape with Dutch mustard.
Veal sirloin with stuffed Portobello, light tomato sauce and deep fried basil leafs.
Parfait of Callebout chocolate with a Tia Maria sauce.

Slikkerveer

€ 46,00

Prawns pil pil (warm prawns in olive oil with lime, tomato, garlic and coriander) served with Turkish bread.
Cream of Celeriac soup, with crispy Parma ham shavings.
Grilled boeuf blonde with a compote of chicory red wine pepper sauce seasonal vegetables and a potato cake.
Cappuccino of dark chocolate foam of Cocos cream , and Amoretti cookies.

Rederij op de Lek

€ 85,00

This menu can also been served as a so called walking diner, instead of the dishes being served at the table we will walk around the ship with small plates.

  • Fresh lobster with a salad of celery apple and creammayonnaise
  • Fresh cooked lobster with a creamy salad of celery and apple
  • Cappuccino of wild broth with forest mushrooms and smoked deer ham
  • Fried sweetbread with coarse cider and mustard sauce and dried Dutch gingerbread flakes
  • Spoom made out of Champagne and lemon sorbet
  • Grilled Daurade with scallops stir fried spinach and truffle hollandaise sauce
  • Veal fillet steak, with truffle potato , seasonal vegetables, Dordogne mushrooms
  • Mascarpone with red cooked pear, served with aniseed ice-cream and chocolate curls

Small shipping company

€ 55,00

Hetzelfde als boven beschreven, echter zonder de kreeft, zwezerik en de spoom.

Kleine buffetten


Willige Langerak

€ 29,40

  • Griekse salade met tomaten, feta, olijven komkommer ui
  • Toscaanse pasta salade
  • Noorse garnalen met appel, dille in een mayonaise saus
  • Mesclun salade met knoflook croutons
  • Scholfilet met verse spinazie gegratineerd met Hollandaise saus
  • In de oven gebraden varkensfilet met groene peperroomsaus
  • Gerookte kiprollade met veenbessensaus
  • Aardappel gratin
  • Gemengde seizoensgroenten.

Captainsdinner

€ 28,40

  • Old Dutch style stewed beef with red cabbage
  • Large meatball “grandmothers style” in its own gravy
  • Cauliflower with a Mornay sauce
  • Mini cooked potatoes
  • Stewed fish, spinach and mustard sauce
  • Dutch raw “maatjes” herring, with frisee salad and onions
  • Tomato and cucumber salad with a herb dressing
  • Potato salad with cappers
  • Potato gratin
  • Millstone bread
  • Salted French butter

Tienhoven

€ 18,50

  • Kale mash with Dutch smoked sausage
  • Sauerkraut mesh with pork belly
  • Red cabbage with apple
  • Blade Steak in its own gravy
  • Mash of endive and bacon
  • Apple sauce
  • Marrow fat peas with bacon and onion
  • Fresh Dutch sausage

From the grill

€ 31,40

  • Prawn skewer
  • Chuck tender
  • Chicken skewer with Sateh Sauce
  • Crispy grilled salmon fillet
  • Angus beef Burger
  • Salad with cherry tomato, mozzarella and basil
  • Celery salad with orange and walnuts
  • Mesclun salad with green mustard, dressing and croutons
  • Greek salad with Feta cheese, marinated olives and tomatoes
  • Potato wedges
  • Rustic bread
  • Herb butter

All fish and meats will be served with various sauces

Batavia

2480

  • Saté ajam (kip)
  • Saté babi (varken)
  • Saté garnalen
  • Rendang (runderstoof)
  • Garnituur van gebakken uitjes, atjar, seroendeng, kokos
  • Komkommer salade
  • Div. sambalans, nasi, bami, verse ananas,
  • Sambal Goreng
  • Gado Gado boontjes
  • Geserveerd met stokbrood

Mediterranean

2480

  • Italiaans landbrood met Aioli
  • Rucola met Taleggio
  • Cous cous salade met gegrilde groenten en gedroogde kersentomaatjes
  • Borlotti bonen salade met: tonijn, kappertjes, tomaat, ansjovis, olijven en scarmoza
  • Ravioli met Parmaham, en een saus van Gorgonzola dulci
  • Penne al matriciana pasta met een saus van gerookt spek, chilipeper, kappertjes, ui, tomaat
  • Polpetine: gehaktballetjes in Napolitaans saus
  • Tiramisu

Luxe buffetten


(from 28 guests)

Middelwe

€ 43,00

  • In kruiden gebakken rauwe tonijn met Japanse wakame zeewier salade
  • Huis gemarineerde gravad lax, met Zweedse honing gezoete mosterdsaus
  • Crostini met Parmaham en een salade van appel en selderij
  • Salade van gegrilde kip met venkel, hazelnoten en zongedroogde tomaten
  • Salade van haricots vert, gorgonzola, gepofte Cherry tomaatjes en conference peer
  • Gebraden kalfsrosbief met weide champignons en marsala saus
  • Gegrilde zeebaarsfilet met een antiboise van tomaat, verse basilicum en knoflook
  • In de oven gebraden parelhoenfilet met gebraiseerde zuurkool en een stoofpeertje
  • Aardappel taart met mozzarella
  • Gemengde groenten
  • Visterrine van zalm en kabeljauw

Sluis

€ 39,00

  • Op eikenhout gerookte paling
  • Beenham geserveerd met selderie salade met sinaasappel en noten
  • Aardappelsalade met kappertjes
  • Gestoomde hele zalm met yoghurt mayonaise
  • Boerenpaté met cornichons en witlofmarmelade
  • Volkoren vloerbrood met roomboter
  • Runder stooflap met rode kool en appelmoes
  • Gebakken visfilet met mosterdsaus
  • Aardappeltaart
  • Malse runder entrecote met rode wijnsaus en sjalotjes
  • Lams file met rozemarijn, tijm en knoflook
  • Krielaardappeltjes

Bolnes

€ 43,50

  • Drie kleuren Visterrine
  • Hollandse haring op frisée salade met gehakte uitjes
  • Salade van Noorse garnalen met appel in een zachte mosterddressing
  • ‘Gravad Lax’ gemarineerde Noorse zalm met dillekruid
  • Fricandeau met een huisgemaakte Waldorfsalade
  • Gebraden rosbief geserveerd met truffeljus
  • Pastasalade met spekjes, pestodressing en gedroogde tomaten
  • IJsberg salade met gorgonzola en knoflookcroutons
  • Aardappeltaart en gemengde groenten
  • Dorade filet met een anti baise van tomaat en kappertjes
  • Gebraden entrecote geserveerd met rode wijnsaus en Cebolla
  • Verschillende soorten breekbrood en zoute boter

Lexmond

€ 39,40

  • Salade van gerookte kip met fetakaas, zongedroogde tomaten, croutons kapper appeltjes
  • Verschillende soorten salade met knapperige spekjes, peultjes, pijnboompitten
  • Salade van garnalen en rivierkreeftstaartjes met dille, groene appel citroenmayonaise
  • Huis gemarineerde Gravadlax met honinggezoete dille mosterdsaus
  • Italiaanse Parma ham met pesto, Parmezaanse kaas shavings
  • In de oven bereide vis filet met bladspinazie en beure blance saus
  • Gebraden varkens fricandeau met een gebakken garnituur van ui, champignons en spekjes
  • Lendenbiefstuk met uien compote en rode wijn glacé
  • Aardappelgratin
  • Verse seizoensgroenten.

De Hagen

€ 29,80

Gepresenteerd op oosterse wijze:

  • Kang Karee Kai: kip en aardappel in gele curry
  • Kai Kaprao; kipfilet met kousenband ui en paprika in oestersaus
  • Pad Pak: tofu met knoflook en verschillende groenten
  • Satay Mu: Thaise varkenshaas saté met zoete soja
  • Kung Phad met mamuang: roergebakken garnalen met cashewnoten
  • Yakatori; Japanse zoete kipsaté
  • Dajang Rendang; rundvlees in pittige kokossaus
  • Pad Thai; noedelsgerecht met groenten, pinda’s en e
  • Khao Pad; gebakken rijst met groenten en ei

Hoog Zandveld

€ 29,50

Grieks buffet met:

  • Tzatziki: Griekse yoghurtsaus met komkommer
  • Salade met Feta-kaas, gemarineerde olijven, paprika, komkommer, uienringen en tomaten
  • Griekse Artisjokhartensalade
  • Girosvlees met pittige kruiden knoflooksaus
  • Biftéki: kruidige gehaktballetjes
  • Souvlákia: spiesjes van gemarineerd lamsvlees
  • Moussaka: in laagjes bereide ovenschotel van, gehakt en Aubergine
  • Kefalotyri: gegratineerde vis filet met uientomatensaus
  • Gegrilde Mediterrane groenten
  • Pide brood en Griekse knoflook olie

Vreeswijk

€ 38,00

Italiaans geïnspireerd buffet:

  • Vitello Tonato
  • Carpaccio met truffeldressing
  • Prosciutto di Parma
  • Bresoala mry rocketsla
  • Coppa di Parma
  • Caprese met buffel mozzarella, tomaat en verse basilicum
  • Bruschetta met crema di Artichokken
  • Tris di Verdure 3 soorten groente op Siciliaanse wijze
  • Penne regata met verse Vongole en Scampi
  • Lasagne Bolognaise
  • Ravioli met Peccorini kaas en tomatensaus
  • Seizoen groenten
  • Ciabatta brood

Lekkerkerk

€ 46,00

  • Zoute haring met zuur uitjes op frisee sla
  • Gerookte zalm met mierikswortel, rode ui, kappertjes en dille kruid
  • Verschillende soorten sushi met kikkoman en wasabi
  • Kleine garnalen cocktail met papaja en whisky cocktailsaus
  • Romeinse salade met knoflook croutons en gorgonzola
  • Salade van honingtomaatjes Picolini Mozzarella en verse basilicum dressing
  • Marbre van gevogelte met preiselbeeren saus
  • Parmaham met vruchten chutney
  • Kalfsborst met tonijnmayonaise
  • Gebraden rosbief met truffeljus
  • Boerderij hen met oesterzwam en vanillejus
  • Scampi met kerrie tomaten stoof
  • Gratin aardappelen
  • Breekbrood
  • Gezouten Franse boter

Borrelgarnituur en luxe hapjes


Minimum order of 5 per person, being served by your waiter

Dim sum

€ 7,50

Verrukkelijke hapjes uit de Oosterse keuken. Gestoomd of gefrituurd, gevuld met kip, garnalen of varkensvlees met pittige sausjes. Vietnamese loempia met chilisaus, mini Bapao.

Bitterballen

€ 4,70

Portie van Dobben bitterballen

Appetizers Schuwacht

€ 9,50

  • Haring met uitjes
  • Hollandse garnalen met een kwarteleitje
  • Grote garnalen in rijstebloemdeeg met een pittige saus
  • Bonbon van carpaccio met filet Americain
  • Mini saucijzenbroodje

Appetizers Gelkenes

€ 5,60

  • Kip nuggets met dipsaus
  • Bitterballen van Kwekkeboom met mosterd
  • Vlammetje met zoetzure saus
  • Klein warm saucijzenbroodje
  • Mini frikandel

Appetizers Langerak

€ 11,50

  • Lauwman`s gerookte runderbiefstuk met truffel mayonaise en Parmezaanse chips
  • Kwarteleitje met zalmkaviaar, zure room en bieslook
  • Gerookte Schotse zalm met groene aspergetips
  • Rode mulfilet met een knapperig kruiden korstje
  • Rosé gebraden lamsfilet met mint jelly

Gepresenteerd op kleine wit- en bruinbrood canapés.

Amuse-gueule spoon

€ 3.00 per spoon
One choice per round

    Geitenkaas met honing, pijnboompitjes en croutons
  • Tongfilet met zalm en dille
  • Gegrilde coquilles met gedroogde pomodorihollandaise
  • Mousseline van rivierkreeft
  • Gerookte ganzenborst met eendenlevermousse en vossebessencompote
  • Geroosterde lamsfilet met gegrilde paprika crème

The sweet thing

Verse fruitsalade met roomijs en slagroom€ 8.50
Vanille bomb met vruchtencoulis€ 8.50
Creme bruleé met straciatella ijs€ 6.10
Pana Cotta met Amarene kersen€ 5.40
Tartuffo Italiano€ 7,50
Bruidstaart in lagen (p.p.)€ 5.80
Petitfours€ 3.00
Handgemaakte Bonbons van pucinni (2 p.p.)€ 4.20

Small dessert defilé

€ 9,80

  • Verschillende taarten
  • Vruchtenmouses
  • Tiramisu
  • Bavaroise taart
  • Créme bruleé
  • Chocolade taart
  • Panna Cotta

Big dessert defilé

1690

Klein dessert defilé uitgebreid met:

  • diverse soorten ijs
  • parfait
  • bonbons
  • een ruime kaasplank met port

The salty good

Schaaltjes met zoute koekjes en gemengde nootjes€ 2.60
Kaas en worst met mosterd€ 3.40
Wilde Zeeuwse oesters op ijs met citroen (minimaal 2 dozijn)€ 3.50
per piece
Hollandse haring met uitjes€ 3.70
Schippersbitter met haring€ 6,10
Gedroogde Spaanse en Italiaanse worsten€ 5.90

Tapas

€ 13,50

Verschillende soorten pinchos en schaaltjes waaronder:

    Gegrilde kipspiesje met kerrie
  • Varkensfiletspies
  • Kleine Spaanse worstjes
  • Albondigas
  • Champignons
  • Olijven
  • Tonijn
  • Zalmspiesjes met kaas
  • Peperoni met crème kaas gevuld
  • Gerookte amandelen
  • Spaanse gedroogde ham en salami

Einde der dag


Broodje Reypenaer€ 3.25
Broodje warme beenham € 4.00
Worstenbroodje€ 3.90
Bapao (Indische gestoomd broodje met pittige saus) € 3.25

Kindertijd


Kindercocktail€ 2.25
Children's Kindersurprise ei€ 1.75
Surprise zakje€ 2.25

Little Aeolus

€ 13,00

Keuze uit:

  • Tomatensoep met balletjes of kleine Caesar salade
  • Kipschnitzel met frietjes en appelmoes of pasta Bolognese of vissticks met remouladesaus
  • Kinderverrassingsijsje of vla flip