Catering aan boord Kapitein Anna (2024)


Het schip heeft een goed geoutilleerde horecakeuken met een veelzijdige top-kok. Catering kan op alle gewenste niveau’s verzorgd worden.

De chef-koks kopen per tocht alle ingrediënten in en koken aan boord. Hierdoor is alles vers en is een top kwaliteit mogelijk. U kunt kiezen uit onze zeer uitgebreide cateringlijst. Een menu volledig samengesteld naar uw wensen is voor onze topkoks echter ook geen probleem. Ze adviseren u graag!

Het is bij alle items mogelijk om vleesgerechten te vervangen door vegetarische gerechten en omgekeerd.

(prijzen zijn excl. 9% BTW, onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten en gelden t/m 31/12/2024)

van_kreeft_tot_gehaktbal
Restaurant Kapitein Anna_06_Panoramasalon SB

Catering menu 2024


Geserveerd door Chef Richard Winkel

Welkom aan boord


Cupcake€ 3.50
Krentenwegge€ 1.50
Bonbons€ 3.00
Scheepskoek€ 3.75
Saucijzenbroodje€ 4.50
Appeltaart met slagroom€ 4.75
Petitfours€ 3.95
Gesorteerd gebak€ 6.90

A festive drink

Schippersbitter€ 4.25
Cocktail (alcoholvrij)€ 4.90
Kir Royal€ 6.00
Glas Cava S.A.€ 6.50
Moët et Chandon Champagne, per fles€ 75.00

Ontbijten


Morgendauw

€ 23.50

Een assortiment luxe brood waaronder witte bollen, vloercadetten, maanzaadbroodjes, sesambollen, tijgerbollen, maïsbrood, suikerbrood, krentenwegge, croissants en mueslibolletjes. Te beleggen met verse vleeswaren zoals: eigen gebraden rosbief, kalfsfricandeau, Gelderse achterham, gebraden kiprollade en boerensalami. Verschillende soorten zoet broodbeleg, jam, marmelades, honing, jonge, oude en komijnekaas. Verder serveren wij roereieren met gebakken spek. Ook cereals zoals muesli, cornflakes melk en yoghurt horen daarbij en natuurlijk is er een verse fruitsalade.

Continentaal

€ 16.00

Hollandse gesneden brood wit en bruin. Croissants, ham, diverse vleeswaren, oude en jonge kaas, marmelade of jam. Zoet broodbeleg. Gekookte eieren, yoghurt en melk met cereals.

Wellness ontbijt

€ 23.00

Verse vruchtensappen, Smoothie, verse fruitsalade, meergranen en volkoren broodsoorten, “light” kaassoorten en vleeswaren, magere yoghurt, muesli en cereals, er wordt een proteïne shake geserveerd en tevens een garnituur van diverse groenten zoals tomaat, komkommer en slasoorten.

Brunch Kapitein Anna

€ 35.00

Op het buffet staat voor u klaar: een schaal met handfruit, volkoren- en meergranen brood, wit brood, krenten- en suikerbrood, mini croissants, koffiekoekjes, chocolade koekjes, verschillende soorten broodjes, maisbollen, notenpuntjes, sesam- en maanzaadbroodjes. Te beleggen met gesneden achterham, runderrookvlees, rosbief, gebakken fricandeau. Gerookte zalm met dille, tonijnsalade van het huis, rauwkost met groene sla. Plakjes jonge en oude kaas, camembert met druiven, mozzarella met zwarte peper. Monchou smeerkaas, soorten jam, honing en roomboter. Roereieren met gebakken spek. Witte bonen in tomatensaus. Gebakken worstjes. Cereals, yoghurt, karnemelk en een verse fruitsalade.

Champagne ontbijt

€ 35.00

Champagne in ijs voor een knallend en feestelijk begin van de dag. Ontbijt ‘morgendauw’ aangevuld met gerookte zalm en kleine appelflensjes met maple siroop en natuurlijk volop Champagne. Een bijzonder ontbijt voor een extra feestelijke gebeurtenis.

Lunch


Groente-, tomaten- of kippensoep als aanvulling bij de lunch€ 4.95

Jaarsveld

€ 25.50

Bagels, wraps en broodjes uit de wereldkeuken. Vegetarische wrap met gegrilde mediterrane groenten met feta en tapanade van paprika. Wrap gevuld gerookte kip, guacamole, ijsbergsla en blackeye beans. Bagel met gravadlax, roomkaas, honing gezoete mosterdsaus en dille. Bagel met kruiden roomkaas, gedroogde tomaat en gerookte biefstuk met pijnboompitten en pesto. Landbrood met Parmaham, mimosa, Parmesaanse krullen en basilicum.

Ameide

€ 25.50

Luxe en royaal belegde broodjes, zoals maisbroodje met gerookte Schotse zalm, groene sla, crème fraiche, mierikswortel, ei en dille. Stokbroodje met gerookte biefstuk. Pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en kruiden olie, Waldkornbol met oude Reypenaer, Waldorfsalade, tomaat en noten. Kampioentje met romige brie, groene sla en zongedroogde tomaten. Harde maanzaadbol met boeren achterham, aardappelsalade en kappertjes. Meergranen broodje met gerookte kalkoen, gegrilde groenten en tapanade.

Culemborg

€ 24.00

Lunch buffet bestaande uit witte bollen, vloerkadetten, maanzaad broodjes, sesam bollen, tijger bollen, maïsbrood, suikerbrood, krentewegge, muesli bolletjes en roomboter. Een royaal assortiment verse vleeswaren zoals pastrami, fricandeau, Gelderse achterham, filet Américain, gebraden rosbief en Ardenner paté, Reypenaer kaas en jonge Goudse kaas, verschillende marmelades en een Caprese salade en natuurlijk van Dobben kalfskroketten.

Smörgåstorta

€ 24.00

Vrij vertaald een boterhammen taart. Deze hartige taart wordt in Scandinavië voor de hoogtij dagen gemaakt, dus de perfecte oplossing voor events waar er eens wat bijzonders op tafel kan worden gezet. De taart wordt naar keuze gemaakt met vis, vlees of zelfs vegetarisch.

Rotterdam

€ 15.50

Bruin bolletje achterham, wit bolletje jonge kaas en broodje van Dobben kalfskroket

Schoonhoven

€ 34.50

Luxe lunchbuffet bestaande uit:

  • Verschillende soorten land en speltbrood met gezouten roomboter
  • Vegetarische Cous Cous salade met bloemkool, geroosterde amandelen, koriander en gemarineerde kersentomaatjes
  • Spinazie salade met knoflookcroutons en gorgonzola
  • Quinoa salade met Fetakaas, tonijn en gemarineerde olijven en tomaten
  • Roosjes van gerookte zalm
  • Garnalen met appel dille in mayonaise saus
  • Serannoham met vijgencompote
  • Gerookte biefstuk met Parmezaanse kaas op een aardappelsalade
  • Grootmoeders in oud bruin gegaard suddervlees
  • Gestoofde kabeljauw met mosselen en garnalen
  • Aardappelgratin
  • Pandam rijst

High Tea / Coffee

€ 34.50

  • Verschillende driehoek sandwiches
  • Bonbons
  • Diverse koekjes
  • Engelse scones met marmelade, clotted cream
  • Mini saucijzenbroodje
  • Deense zoete broodjes
  • Kopje bouillon
  • Onbeperkt thee of zo gewenst met koffie

Soepen

Erwtensoep€ 7.00
Bruine bonen soep€ 7.00
Italiaanse pomodori soep met kappertjes & ansjovis€ 7.00
Groentesoep€ 6.00
Kippensoep€ 6.00
Portugese vissoep€ 10.00
Bisque (kreeftensoep)€ 10.00
Uiensoep€ 7.00
Spaanse kikkererwten maaltijdsoep met chorizo€ 10.00
Zaanse mosterdsoep met Hollandse garnalen€ 7.50
Indiaanse linzensoep€ 6.00
Vegetarische bospaddenstoelensoep€ 6.50
Minestrone soep€ 6.00
Tom kha kai, Thaise kip kokos soep€ 7.00
Spinaziesoep met gerookte zalm en kwartelei€ 8.00
Vegetarische courgette soep€ 6.00

Walking Dinners


Bij walking dinners hebben de gasten de mogelijkheid om zich overal, binnen of buiten, op het schip te bevinden. Door de mogelijkheid van wisselende omgeving en gesprekspartners is het walking dinner voor vrijwel elk event de beste keuze. De menu’s worden geserveerd op kleine bordjes of glazen en kunnen met enkel een vorkje of lepel gegeten worden. Het is mogelijk een eigen combinatie samen te stellen uit de verschillende menu’s

Volendam

€ 49.00

  • Cocktailtje van rivierkreeftstaartjes, mango, bosui, augurk in avocadomayonaise
  • Gebraden runder Picanha met een aardappelsalade van pommes amandines en kappertjes
  • Gegrilde zalm met spinazie, beurre blanc en een gratin van pastinaak en aardappel
  • In de oven gebraden Aziatisch buikspek met five spices, en hoisin jus, met gewokte Shanghai pak soy en pandam rijsten
  • Hemelse modder met speculoos kruimels en aardbei

Amsterdam

(International fingerfood)

€ 59.00

  • Skagen (Zweedse garnalensalade met dille en citroenmayonaise)
  • Bruchetta met tomaat, ui, basilicum en parmaham
  • Tom kha kai Thaise kokossoep met kip, koriander en bosui
  • Japanse gestoomde Gyoza met Sukina saus
  • Mini hamburger van Iers Angus, met pickles, uienring, tomaten relish en cheddarkaas
  • Stokje van kippendij en salie, omwikkeld met pancetta. Met Marsalasaus
  • Gefrituurde Kibbeling van kabeljauw, met tartaarsaus en gewokte spinazie
  • Hemelse modder, met speculoos crumble, en witte chocolade chips

Aalsmeer

(Biologisch dynamisch vegetarisch)

€ 49.00

  • Noord Afrikaanse salade van Quinoa, ras el hanout, amandelen, rozijntjes, gegrilde groenten en mint bestrooit met granaatappelpitjes
  • Bruchetta van ciabatta, biologische gorgonzola, vijgen, honing en pijnboompitjes
  • Spinaziesoepje kokosroom met kwarteleitje, foccacia croutons en truffelolie
  • Groenteburgertje met cassavefrietjes, tomaten relish, sla en pickles, vegetarisch met kaas
  • Groenten tortelloni met en zoetzure saus van zongedroogde tomaat, kappertjes, ui en knoflook
  • Mexicaanse soft tortilla, bonenmix met komijn, chili, knoflook, vegetarische kipstukjes en salsa
  • American pancakes met roodfruit en tiramisu en witte chocolade pencil

Amstelveen

€ 79.00

  • Ontvangst met Creuses en een glaasje Chablis
  • Rilliete van kreeft, gerookte zalm en foreleitjes met een crostinni van focaccia en schuim van limoen
  • Huisgemarineerde lendebiefstuk met grove mosterdsaus, oud Hollands zuur en Polarbrood
  • Op de huid gebakken Corvinna, met gemarineerde octopus, zeewier en gepofte tomaat, afgemaakt met een warme dressing met groene mosterd
  • Spoom van cava, gin en citroensorbet
  • Spies van polderhoen gevuld met mozzarella, salie omwikkeld met pancetta, geserveerd met marsala jus
  • Crème brulee met een bolletje caramelita ijs en gesuikerde amandelen

Durgerdam

€ 69.00

  • Cocktail met Rillette van Noorse zalm, met kappertjes, dille, fuji appel, bosui en een crostinni van foccacia
  • Kortgebakken oosterse carpaccio met teriyaki saus, cashewnootjes, taugé, Thaise basilicum en bosuitjes
  • Consommé van paddenstoelen en runderbouillon, afgemaakt met een schuim van truffel en room
  • Spoom van citroenijs en spumante
  • Gegrilde zeebaarsfilet, met groene linzen, wilde spinazie, tomaat Concassé en gnocchi
  • Met Pancetta gebardeerde parelhoen, met een vulling van Mozzarella & salie met een gratin taartje en jus van Calvados
  • Panna Cotta van bourbon vanille, met Hollandse aardbeien en basilicumroom

Uitdam

€ 59.00

  • Huisgemaakte gravadlax, droog gemarineerd in dille, zeezout en suiker met mosterd-dille saus en een crisp van zuurdesem
  • Spianata Romana. Italiaanse platte salami met ingemaakt zuur en mesclun salade
  • Licht gebonden soep van oesterzwam en truffel met basilicumolie en een broodlolly
  • Doradefilet met kerrie- Thaise Harapaho basilicum saus, groente julienne een torentje van jasmijnrijst en een sesam crisp
  • Spoom van spumante met aardbeien en bosbes
  • Diamanthaas met een mix van seizoen groenten, een taartje van aardappel en aardpeer, met een jus van rode port
  • Moelleux met een hart van gesmolten chocolade, een bolletje noten ijs en mint coulis

Culemborg

€ 99.00

  • Verse kreeft met een salade van selderie appel en roommayonaise
  • Cappuccino van wild bouillon met bospaddestoelen en gerookte hertenham
  • Gebakken kalfszwezerik met grove appelcider mosterdsaus met gedroogde ontbijtkoek
  • Frisse spoom met champagne en limoensorbet
  • Gegrilde dorade met coquille, gewokte spinazie en truffel Hollandaise
  • Kalfstournedos met truffelaardappel, groenten en Dordogne champignons en portjus
  • Mascarpone met stoofpeer, anijs sorbet en chocolade krullen

Uitgeserveerde menu´s


Ammerstol

€ 49.00

  • Caesar salade met foccacia croutons, Parmezaanse kaaskrullen, gebakken spekjes en gegrilde ingemaakte groenten (voor vegetariërs zonder spekjes mogelijk)
  • Parelhoenfilet met aardappel selderij mousseline, eigen jus met steranijs, roomgekookte asperges en kastanjechampignons
  • Crème bruleé van Bailey´s en Bourbon, vanille en straciatella ijs

Bergstoep

€ 54.00

  • Tartaar van verse tonijn met Japanse Wakamesalade en wasibimayonaise
  • Saltimboca kalf schnitzeltjes met mozzarella, verse salie, Parmaham en Marsallasaus
  • Parfait van verse limoen met ingemaakte Amarene kersen en kruim van Cantucci koekjes

Liesveld

€ 54.00

  • Eenden marbre, geserveerd in een krokant bakje van rijst deeg  en een zoete Engelse chutney
  • Gegrilde zeebaarsfilet met in knoflookolie gebakken paksoi gebruinde amandelen en in balsamiek gemarineerde honing tomaatjes, geserveerd met basilicum beurre blanc
  • Tartufo classico met butter scotch caramelsaus en een glaasje limoncello

Streefkerk

€ 57.00

  • Vlinder  van gebakken gravadlax met honinggezoete mosterdsaus op mesclun geserveerd
  • Gegrilde ribeye van Waterlands Weelde met reuze boleet, gepofte trostomaatjes  in een eigen jus van merg en rode wijn
  • Panna Cota met in crème framboise gemarineerde rode bosvruchten en kletskop.

Zaandam

(Vegetarisch)

€ 43.00

  • Vegetarische rijstevelloempia met een vulling van wortel, komkommer, peultjes en muntblaadjes, geserveerd met een dipsaus van pinda en zoete chilisaus
  • Courgettesoep met bieslook, truffel en crostinni
  • Aubergine crumble met champignon flan en salsa verde
  • Zandtaartje met citroen merengue, bosbessen coulis en een bolletje mango sorbet

Waal

€ 69.00

  • Drie Coquilles met een jus van sojasaus, sesamolie en gewokte lente uitjes, paksoy en geroosterde knoflook
  • Kikkerbilletjes gebakken in Café de Paris boter met shiitake en groene asperges
  • Tournedos met gefrituurde zoete uienringen met verse primeuren en aardappeltaart, geserveerd met een Cognac pepersaus
  • Cheese cake met kletskop en zomerfruit, afgemaakt met cassis coulis

Opperduit

€ 59.00

  • Huisgemaakte Zweedse gravadlaxroos, met dillemosterdsaus en zuurdesem croutons
  • Mini garnalen kroketje op een canapé geserveerd geen mosterd
  • Kalfsentrecôte met gevulde reuze champignon en tomatenjus afgemaakt met gefrituurde basilicumblaadjes
  • Parfait van  pure Callebaut chocolade met Tia Maria saus, Bastogne kruimel en witte chocolade chips

Slikkerveer

€ 59.00

  • Gamba’s pil pil (warme gamba’s in olijfolie gebakken met limoen, tomaat, knoflook en koriander. Wordt geserveerd met Turks pide brood
  • Knolselderij cremesoep met uitgebakken coppa di Parma
  • Gegrilde boeuf blonde met een compote van witlof, rode wijn en pepersaus. Met aardappeltaart en primeurs
  • Cappuccino van donker chocolade-ijs, kokosroom en ameretti koekjes

Rederij op de Lek

€ 85.00

Dit menu kan ook worden geserveerd als een zogeheten walking diner. Hier worden de gerechten inplaats van uitgeserveerd aan tafel voor het merendeel in de salon onder het oog van de gasten bereid door onze chefkok. De gerechten worden daarna in de vorm van een staande receptie geserveerd op kleine bordjes

  • Verse kreeft met een salade van selderie appel en roommayonaise
  • Cappuccino van wild bouillon met bospaddestoelen en gerookte hertenham
  • Gegrilde Dorade met coquille, gewokte spinazie en truffel Hollandaise
  • Frisse spoom met champagne en limoensorbet
  • Kalfstournedos met truffelaardappel, groenten en Dordogne champignons en portjus
  • Mascarpone met stoofpeer, anijs sorbet en chocolade krullen

Kleine buffetten


Vegatarisch gerecht = Vegetarisch gerecht

Het is bij alle items mogelijk om vlees- of visgerechten te vervangen
door vega gerechten en omgekeerd

Willige Langerak

€ 38.00

  • Griekse salade met tomaten, feta, olijven, komkommer & ui  Vegatarisch gerecht
  • Toscaanse pasta salade  Vegatarisch gerecht
  • Noorse garnalen met appel, dille in een mayonaise saus
  • Mesclun salade met knoflook croutons  Vegatarisch gerecht
  • Scholfilet met verse spinazie gegratineerd met Hollandaise saus
  • In de oven gebraden varkensfilet met groene peperroomsaus
  • Italiaanse ovenschotel met zucchini, tomatensaus, gorgonzola en Pane carasau  Vegatarisch gerecht
  • Aardappel gratin  Vegatarisch gerecht
  • Gemengde seizoensgroenten  Vegatarisch gerecht

Schippersdiner

€ 34.00

  • Oudhollandse runderstoofvlees met rode kool
  • Vegetarische gehaktbal geserveerd met vegetarische jus  Vegatarisch gerecht
  • Bloemkool met een papje  Vegatarisch gerecht
  • Krielaardappel  Vegatarisch gerecht
  • Gestoofde visfilet met spinazie in mosterdsaus
  • Hollandse haring op friseé sla met gehakte uitjes
  • Tomaat/komkommersalade met een kruidendressing  Vegatarisch gerecht
  • Aardappelsalade met kappertjes  Vegatarisch gerecht
  • Aardappelgratin  Vegatarisch gerecht
  • Molensteenbrood
  • Gezouten Franse roomboter

Tienhoven

€ 30.00

  • Boerenkool met vegetarische rookworst  Vegatarisch gerecht
  • Zuurkoolstamppot met zuurkoolspek
  • Rode kool met appeltjes  Vegatarisch gerecht
  • Sukadelapjes in eigen jus
  • Andijviestamppot  Vegatarisch gerecht
  • Appelcompôte  Vegatarisch gerecht
  • Raasdonders met spek
  • Saucijs

Van de grill

€ 39.00

  • Diamanthaas
  • Kipsaté met pindasaus
  • Krokant gegrilde zalmfilet
  • Vegetarische BBQ burger  Vegatarisch gerecht
  • In zijn geheel gegrilde buikspek met 5 spices en hoi sin saus
  • Salade met cherrytomaatjes, mozzarella en basilicum  Vegatarisch gerecht
  • Mesclun salade met groene mosterddressing, croutons  Vegatarisch gerecht
  • Griekse salade met Fetakaas, gemarineerde olijven en tomaten  Vegatarisch gerecht
  • Aardappel wedges  Vegatarisch gerecht
  • Rustiek brood  Vegatarisch gerecht
  • Kruidenboter  Vegatarisch gerecht
  • Al het vlees en vis wordt vergezeld door verschillende sausjes.

Luxe buffetten


(vanaf 28 gasten)

Middelweg

€ 56.00

  • In kruiden gebakken rauwe tonijn met Japanse wakame zeewier salade
  • Huis gemarineerde gravad lax, met Zweedse honing gezoete mosterdsaus
  • Crostini met een salade van appel, selderij en vegetarische zalm  Vegatarisch gerecht
  • Salade van gegrilde vegetarische kip met venkel, hazelnoten en zongedroogde tomaten
  • Salade van haricots vert, gorgonzola, gepofte Cherry tomaatjes en conference peer  Vegatarisch gerecht
  • Gebraden kalfsrosbief met weide champignons en marsala saus
  • Gegrilde zeebaarsfilet met een antiboise van tomaat, verse basilicum en knoflook
  • Groentestoof, met bonen, kikkererwten, zwarte bonen bloemkool in Indiase saus  Vegatarisch gerecht
  • Aardappel taart met mozzarella  Vegatarisch gerecht
  • Gemengde groenten  Vegatarisch gerecht

Sluis

€ 45.00

  • Beenham geserveerd met selderie salade met sinaasappel en noten
  • Aardappelsalade met kappertjes  Vegatarisch gerecht
  • Gestoomde hele zalm met yoghurt mayonaise
  • Gemarineerde paddenstoelen salade, met knoflook, rozemarijn, tijm en fetakaas  Vegatarisch gerecht
  • Runder stooflap met rode kool en appelmoes
  • Gebakken visfilet met mosterdsaus
  • Lams filet met rozemarijn, tijm en knoflook
  • Groente stoof van bietjes, ui, pastinaak, knolselderie, aardappel en koriander  Vegatarisch gerecht
  • Verse seizoensgroenten  Vegatarisch gerecht
  • Aardappel gratin  Vegatarisch gerecht
  • Volkoren vloerbrood met roomboter

Bolnes

€ 49.50

  • Gemarineerde gegrilde groenten en champignons en old Amsterdam  Vegatarisch gerecht
  • Hollandse haring op frisée salade met gehakte uitjes
  • Salade van Noorse garnalen met appel in een zachte mosterddressing
  • Rauw gemarineerde Zweedse zalm met dillekruid, suiker, zout, peper en de originele “hovmäster”saus
  • Gebraden rosbief geserveerd met truffeljus
  • Pastasalade met met pestodressing, zucchini, Borettane uitjes en gedroogde tomaten  Vegatarisch gerecht
  • IJsberg salade met gorgonzola en knoflookcroutons  Vegatarisch gerecht
  • Aardappeltaart en gemengde groenten  Vegatarisch gerecht
  • Witlof ovenschotel, met aardappelpuree en kaas  Vegatarisch gerecht
  • Gebraden entrecote geserveerd met rode wijnsaus en Cebolla
  • Verschillende soorten breekbrood en zoute boter

Lexmond

€ 45.00

  • Salade van gerookte kip met fetakaas, zongedroogde tomaten, croutons kapper appeltjes
  • Diverse soorten salade, knapperige vegetarische spekjes, peultjes, pijnboompitten  Vegatarisch gerecht
  • Salade van garnalen en rivierkreeftstaartjes met dille, groene appel, citroenmayonaise
  • Huis gemarineerde Gravadlax met honinggezoete dille mosterdsaus
  • Salade van venkel, courgette, kidneybonen, Roquefort en croutons
  •   Vegatarisch gerecht
  • In de oven bereide visfilet met bladspinazie en beurre blance saus
  • Gebraden varkens fricandeau met een gebakken garnituur van ui, champignons en spekjes
  • Groenteschotel met artisjokkenharten, aubergine, courgette en weidechampignons  Vegatarisch gerecht
  • Aardappelgratin  Vegatarisch gerecht
  • Verse seizoensgroenten  Vegatarisch gerecht

Hoog Zandveld

€ 37.00

Grieks buffet met:

  • Tzatziki: Griekse yoghurtsaus met komkommer  Vegatarisch gerecht
  • Salade met Fetakaas, gemarineerde olijven, paprika, komkommer, uienringen en tomaten  Vegatarisch gerecht
  • Griekse Artisjokhartensalade  Vegatarisch gerecht
  • Girosvlees met pittige kruiden knoflooksaus
  • Biftéki: kruidige vegetarische gehaktballetjes in pittige tomatensaus  Vegatarisch gerecht
  • Souvlákia: spiesjes van gemarineerd lamsvlees
  • Moussaka: in laagjes bereide ovenschotel van vegetarisch gehakt en Aubergine
  • Kefalotyri: gegratineerde vis filet met uientomatensaus
  • Gegrilde Mediterrane groenten  Vegatarisch gerecht
  • Pide brood en Griekse knoflook olie

De Hagen

€ 37.00

Gepresenteerd op Oosterse wijze:

  • Kang Karee Kai: kip en aardappel in gele curry
  • Kai Kaprao; vegetarische kip stukjes met kousenband ui en paprika in oestersaus  Vegatarisch gerecht
  • Pad Pak: tofu met knoflook en verschillende groenten  Vegatarisch gerecht
  • Satay Muh: Thaise vegetarische saté met okonomiyaki saus  Vegatarisch gerecht
  • Kung Phad met mamuang: roergebakken garnalen met cashewnoten
  • Yakatori: Japanse zoete kipsaté
  • Dajang Rendang: rundvlees in pittige kokossaus
  • Pad Thai: noedelsgerecht met groenten, pinda’s en ei  Vegatarisch gerecht
  • Khao Pad: gebakken rijst met groenten en ei  Vegatarisch gerecht

Vreeswijk

€ 42.00

Italiaans geïnspireerd buffet:

  • Vitello Tonato
  • Italiaanse salade van Quorn berlotti bonen Parmezaanse kaas en paprika  Vegatarisch gerecht
  • Prosciutto di Parma
  • Bresoala metrocketsla
  • Coppa di Parma
  • Caprese met buffel mozzarella, tomaat en verse basilicum  Vegatarisch gerecht
  • Bruschetta met crema di Artichokken  Vegatarisch gerecht
  • Tris di Verdure: 3 soorten groente op Siciliaanse wijze  Vegatarisch gerecht
  • Vegetarische Penne met pesto, pijnboompitten, basilicum en gepofte tomaatjes  Vegatarisch gerecht
  • Lasagne Bolognaise
  • Ravioli Spinazie en ricotta met een romige saus van Cepes en knoflook  Vegatarisch gerecht
  • Seizoensgroenten  Vegatarisch gerecht
  • Ciabatta brood

Lekkerkerk

€ 52.00

  • Zoute haring met zure uitjes op frisee sla
  • Gerookte zalm met mierikswortel, rode ui, kappertjes en dille kruid
  • Verschillende soorten vegetarische sushi met Kikkoman en wasabi  Vegatarisch gerecht
  • Kleine garnalen cocktail met papaja en whisky cocktailsaus
  • Romeinse salade met knoflook croutons en gorgonzola  Vegatarisch gerecht
  • Salade van honingtomaatjes, Picolini Mozzarella en verse basilicum dressing  Vegatarisch gerecht
  • Parmaham met vruchten chutney
  • Reuze boleet in een zoete paprikasaus met 3 soorten bonen  Vegatarisch gerecht
  • Gebraden rosbief met truffeljus
  • Falafel bolletjes met knoflook yoghurt saus  Vegatarisch gerecht
  • Gratin aardappelen  Vegatarisch gerecht
  • Breekbrood
  • Gezouten Franse boter

Borrelgarnituur en luxe hapjes


Deze worden per 5 p.p. besteld en aangeboden op een schaal door de kelner/serveerster

Dim sum

€ 7.50

Verrukkelijke hapjes uit de Oosterse keuken. Gestoomd of gefrituurd, gevuld met kip, garnalen of varkensvlees en met pittige sausjes. Vietnamese loempia met chilisaus en mini Bapao.

Bitterballen

€ 5.90

Portie van Dobben bitterballen

Borrelgarnituur Schuwacht

€ 15.00

  • Haring met uitjes
  • Hollandse garnalen met een kwarteleitje
  • Grote garnalen in rijstebloemdeeg met een pittige saus
  • Bonbon van carpaccio met filet Americain
  • Mini saucijzenbroodje

Borrelgarnituur Gelkenes

€ 6.60

  • Kip nuggets met dipsaus
  • Bitterballen van Kwekkeboom met mosterd
  • Vlammetje met zoetzure saus
  • Klein warm saucijzenbroodje
  • Mini frikandel

Borrelgarnituur Langerak

€ 18.50

  • Lauwman`s gerookte runderbiefstuk met truffel mayonaise en Parmezaanse chips
  • Kwarteleitje met zalmkaviaar, zure room en bieslook
  • Gerookte Schotse zalm met groene aspergetips
  • Rode mulfilet met een knapperig kruiden korstje
  • Rosé gebraden lamsfilet met mint jelly

Gepresenteerd op kleine wit- en bruinbrood canapés.

Amuse lepels

€ 5.00 per lepel met
een keuze per ronde uit:

  • Geitenkaas met honing, pijnboompitjes en croutons
  • Tongfilet met zalm en dille
  • Gegrilde coquilles met gedroogde pomodorihollandaise
  • Mousseline van rivierkreeft
  • Gerookte ganzenborst met eendenlevermousse en vossebessencompote
  • Geroosterde lamsfilet met gegrilde paprika crème

Het zoute goed

Schaaltjes met zoute koekjes en gemengde nootjes€ 3.25
Kaas en worst met mosterd€ 5.50
Wilde Zeeuwse oesters op ijs met citroen (minimaal 2 dozijn)€ 4.00
per stuk
Hollandse haring met uitjes€ 4.75
Gedroogde Spaanse en Italiaanse worsten€ 6.00

Tapas

€ 16.50

Verschillende soorten pinchos en schaaltjes waaronder:

  • Gegrilde kipspiesje met kerrie
  • Varkensfiletspies
  • Kleine Spaanse worstjes
  • Albondigas
  • Champignons
  • Olijven
  • Tonijn
  • Zalmspiesjes met kaas
  • Peperoni met crème kaas gevuld
  • Gerookte amandelen
  • Spaanse gedroogde ham en salami

Het zoete goed

Verse fruitsalade met roomijs en slagroom€ 10.50
Vanille bomb met vruchtencoulis€ 10.50
Creme bruleé met straciatella ijs€ 8.50
Pana Cotta met Amarene kersen€ 8.50
Tartuffo Italiano€ 9.50
Petitfours€ 3.95
Mini Tarte Tartin met vanille ijs en gemarineerd rood fruit€ 9.00
Cheesecake met coulis van frambozen en kletskop€ 9.00

Klein dessert defilé

€ 14.80

  • Verschillende taarten
  • Vruchtenmouses
  • Tiramisu
  • Bavaroise taart
  • Créme bruleé
  • Chocolade taart
  • Panna Cotta

Groot dessert defilé

€ 23.00

Klein dessert defilé uitgebreid met:

  • diverse soorten ijs
  • parfait
  • een ruime kaasplank met port

Einde der dag


Broodje Reypenaer€ 4.50
Broodje warme beenham € 6.50
Worstenbroodje€ 4.25
Bapao (Indische gestoomd broodje met pittige saus) € 3.50

Kindertijd


Kindercocktail€ 2,50
Kindersurprise ei€ 1,75
Surprise zakje€ 3,00

Kleine Aeolus

€ 15.00

Keuze uit:

  • Tomatensoep met balletjes of kleine Caesar salade
  • Kipschnitzel met frietjes en appelmoes of pasta Bolognese of vissticks met remouladesaus
  • Kinderverrassingsijsje of vla flip