Hoorn arrangement

Een dagtocht naar VOC stad Hoorn © rederij Quo Vadis

Een dagtocht naar Hoorn en terug, waarbij de gelegenheid is de prachtige VOC stad Hoorn te bekijken.

 

De invulling van de dag zou kunnen zijn:

  • Ca. 10:00 ontvangst aan boord met koffie/thee en gebak. Het schip ligt afgemeerd in de Bataviahaven te Lelystad. (De haven van Muiden is helaas gesloten voor schepen van onze afmetingen)
  • Ca. 10:30 Afvaart
  • Na het uitvaren van de haven wordt samen met gasten de zeilen gehesen. Voor de liefhebbers is het mogelijk om actief mee te zeilen op het Tall-ship.
  • Ca. 12:30 Een lunchbuffet bestaande uit een heerlijke soep, diverse salades, fijne vleeswaren, luxe broodjes en natuurlijk van Dobben vleeskroketten.
  • Ca. 14:30 Aankomst in Hoorn. De gasten gaan passagieren.
  • Ca. 16:00 Ontvangst aan boord met haring en schippersbitter. Afvaart en terugzeilen naar Lelystad.
  • Ontvangst aan boord met haring en schippersbitter © Derk-Jan DijkstraCa. 18:30 Start buffet diner bestaande uit een groot aantal koude en warme gerechten of een Barbeque Buffet. Na afloop wordt koffie/thee geserveerd.
  • Ca. 21:30 Aankomst in Lelystad. Afscheid van de gasten.

Het warm/koud buffet bestaat uit:
Voorgerechten
Salade van gerookte kip met fetakaas, zongedroogde tomaten, komkommer, croutons, kapperappeltjes
Diner met uitzicht op Hoorn © Derk-Jan DijkstraGravadlax met honinggezoete dillemosterdsaus, mange salade en lenteuitjes
Rosbief met aardappelsalade en groenten
Gedroogde ham met pesto, parmezaanse kaas en tapanade dressing
Hoofdgerechten
Tillapiafilet met bladspinazie en beure blanc
Gebraden varkens fricandeau met een gebakken garnituur van ui, champignons en spekjes
Lendebiefstuk met uiencompote en rodewijnsaus
Aardappelgratin
Het warme & koude buffet wordt geserveerd door de chef Richard © Derk-Jan DijkstraVerse seizoensgroenten

Het Barbeque buffet bestaat uit:
Pittige Mergeuz worst
Ossenhaasspies met paprika
Huisgemaakte hamburger
Kipsaté met pindasaus
Krokant gegrilde Schotse zalmfilet
Aardappelsalade
Pastasalade met gedroogde tomaten en pestodressing
Griekse salade met Feta-kaas, gemarineerde olijven en tomaten
Gebakken krieltjes
Stokbrood en kruidenboter
Al het vlees en vis zijn vergezeld van verschillende sausjes.

Bovenstaand kunnen wij u aanbieden voor een prijs van € 135,- per persoon incl BTW. Deze prijs is gebaseerd op een aantal van 70 personen. De verrekenprijs per persoon meer of minder bedraagt € 85,-
In de prijs is naast bovenstaande catering en een uitstekende service ook alle bardranken opgenomen.

 



 

historie & kwaliteit!

Kapitein Anna • NDSM-pier 6 • 1033 RE Amsterdam Noord • tel: 0655 345 911 •